01 sept. 2023 | 18:28

O recunoşti pe fetiţa din imagine? I-a cucerit pe toţi cu felul său de a fi, mulţi o regretă acum

Monden
O recunoşti pe fetiţa din imagine? I-a cucerit pe toţi cu felul său de a fi, mulţi o regretă acum
O recunoşti pe fetiţa din imagine? I-a cucerit pe toţi cu felul său de a fi, mulţi o regretă acum

Tu recunoști fetița din imaginea de mai jos? Este destul de dificil, pentru că pe atunci nu era cunoscută și nici nu se gândea că va avea atât de mulți fani. A fost adorată de mulți și a devenit chiar și un model pentru multe persoane, dar a plecat din această lume mult prea devreme.

Cine este fetița din imagine

Fetița din imagine este una dintre cele mai iubite personalități ale momentului. Deși nu mai este printre noi, este foarte apreciată de o mulțime de oameni, care o consideră cu adevărat un model de viață.

Dacă încă nu ți-ai dat seama, este vorba despre Prințesa Diana. Imaginea a fost publicată chiar de Charles Spencer, fratele regretatei Lady Diana. Acesta a dat publicului ocazia de a vedea o parte din copilăria lor și relația specială pe care au avut-o pe vremea când erau mici.

Fanii au fost foarte încântați să vadă această imagine și chiar i-au mulțumit bărbatului pentru ocazia de a o cunoaște pe mica prințesă. Comentariile au curs la postare și toate au fost pozitive.

„Adorabilă fotografie. Diana a fost atât de drăguță și sunt sigur că a fost și cea mai bună soră mai mare. Am crescut iubind-o pe Diana, așa cum a făcut-o cea mai mare parte a acestei lumi. Ajuți să îi păstrezi bunătatea și spiritul în viață fiind persoana care ești. Îți mulțumesc pentru asta.”

„Minunată fotografie, foarte emoționantă. Trebuie să fie o zi dificilă pentru tine în fiecare an.”

„Diana va fi întotdeauna de neînlocuit.”

„Lumea nu mai este la fel fără ea.”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Copilăria tristă a Prințesei

Prințesa Diana nu a avut deloc o copilărie fericită. S-a ales cu multe traume de pe vremea când era mică și a suferit mult din cauza lipsei mamei. I-a avut alături pe fratele și tatăl lor, dar nimic nu a putut înlocui prezența feminină.

Lady Diana provenea dintr-o familie destrămată și spera că Familia Regală va șterge traumele sale din trecut. Totuși, nu a fost deloc așa, pentru că nu a avut parte de o căsnicie prea liniștită.

Charles Spencer, fratele ei mai mic mărturisea că tatăl lor a fost iubitor și bun cu ei, dar mama lor a ales să îi părăsească. Și-a lăsat baltă familia, pentru că se îndrăgostise nebunește de un alt bărbat.

„Tatăl nostru a fost o liniștită și constantă sursă de iubire, dar mama noastră nu a fost făcută pentru maternitate. Nu a putut s-o facă. Era îndrăgostită de altcineva, îndrăgostită nebunește de fapt”, a declarat fratele Prințesei.

În anul 1966, mama sa, Frances Spencer, a luat decizia de a pleca de la familia sa pentru a fi cu alt bărbat. La acea vreme, Diana avea doar 5 ani și a experimentat primul eveniment major și traumatic din viața ei.

Spera mereu că mama sa se va întoarce și a suferit mult. A avut mare grijă de fratele ei și a făcut eforturi mari ca să îl protejeze.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Acești români scapă de o plată. Actele pe care le vor face gratis
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro