01 sept. 2023 | 11:53

Ritualul lui Erling Haaland, cel mai bun fotbalist din lume. A dezvăluit de ce doarme cu gura lipită cu bandă adezivă

Sport
Ritualul lui Erling Haaland, cel mai bun fotbalist din lume. A dezvăluit de ce doarme cu gura lipită cu bandă adezivă

Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, a impresionat în sezonul trecut, iar UEFA l-a desemnat ”Fotbalistul Anului”. Atacantul norvegian a vorbit despre ritualurile sale și a dezvăluit că obişnuieşte să doarmă cu gura lipită cu bandă adezivă și a explicat și care este motivul pentru care recurgere la această metodă.

De ce doarme Erling Haaland cu bandă adeviză pe gură

Erling Haaland a marcat 52 de goluri pentru Manchester City, sezonul trecut, și a ajutat echipa lui Pep Guardiola să realizeze o ”triplă” istorică”, campionat, Cupă și Champions League. UEFA l-a recompensat și l-a desemnat ”Fotbalistul Anului”, devansându-l pe coechipierul său, Kevin De Bruyne, dar și pe Lionel Messi, plecat în această vară în MLS.

Fotbalistul norvegian a vorbit despre unul dintre cele mai importante ritualuri ale sale, într-o discuție cu celebrul youtuber Logan Paul, pentru podcastul „Impaulsive”. Erling Haaland a dezvăluit că doarme cu gura lipită cu bandă adezivă, după ce, timp de trei ore, poartă ochelari care filtrează lumina albastră. El  a explicat că recurge la această metodă pentru a se menține în formă maximă și pentru a respira numai pe nas.

Ritualul lui Erling Haaland, cel mai bun fotbalist din lume. A dezvăluit de ce doarme cu gura lipită cu bandă adezivă

Erling Haaland a fost desemnat ”Fotbalistul Anului”. Sursa foto: X

Eu consider că somnul este lucrul cel mai important din lume. Pentru a dormi bine, sunt câteva lucruri simple de făcut, precum ochelari care blochează lumina albastră, care blochează toate undele din cameră şi cred că este foarte important..

Trebuie să încercaţi să vă bandajaţi gura cu bandă adezivă. Eu dorm aşa. Să faci prea multe lucruri nu este bine, dar să faci câte puţin în fiecare zi, pe o perioadă lungă de timp, chiar dă rezultate”, a spus Erling Haaland.

Ce mănâncă Erling Haaland

În afara talentului nativ pe care îl are, Erling Haaland lucrează foarte mult și din punct de vedere fizic și are o alimentație sănătoasă. El a fost poreclit „Haa-nnibal” de jurnaliștii englezi, care au dezvăluit ce dietă are atacantul, în stilul Hannibal Lecter.

Atacantul norvegian dezvăluia anul trecut că-i place foarte mult să mânânce inimă și ficat și că nu bea decât apă filtrată.

”Voi nu mâncați așa ceva, dar eu vreau să am grijă de corpul meu. Cred că un stil de alimentație sănătos este cel mai important. Lumea spune că nu este bună carnea, dar care carne? Cea de la McDonald’s? Eu mănânc inimă și ficat”, declara Haaland.

Cifrele lui Erling Haaland în noul sezon

Erling Haaland a jucat cinci meciuri în acest sezon pentru Manchester City.

  • Trei goluri a marcat în partidele jucate;
  • 180.000.000 de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, potrivit Transfermarkt.
Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Fiul lui Dragnea, iubire periculoasă cu amanta unui manelist
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Cutremur în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă, otrăvit. Cine a dat ordinul
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro