23 aug. 2023 | 16:56

Ilie Năstase sărbătorește 50 de ani de când a devenit lider ATP. Motivul pentru care Țiriac nu este alături de fostul mare tenismen EXCLUSIV

Monden
Ilie Năstase sărbătorește 50 de ani de când a devenit lider ATP. Motivul pentru care Țiriac nu este alături de fostul mare tenismen EXCLUSIV
”Năstase a fost un playboy și un glumeț”

Ilie Năstase sărbătorește astăzi, 50 de ani de când a devenit lider ATP. Este declarat cel mai bun tenismen roman. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, ”Nasty”, aşa cum era poreclit uneori pentru stilul său neconformist din vremea respectivă, ne-a oferit declarații despre această zi importantă din viața lui.

Ilie Năstase sărbătorește alături de soția lui, Ioana Năstase

Fostul mare tenismen are peste 100 de turnee câştigate, dintre care, doar 64 recunoscute, restul fiind cucerite înainte de înfiinţarea ATP, organizaţia mondială a jucătorilor profesionişti.

Vezi și: Pensia rușinoasă pe care Ilie Năstase o încasează. Încă o dovadă că România nu-și respectă valorile VIDEO

Ioana Năstase îi este alături soțului său în această zi importantă. Relația lor a fost plină de evenimente, unele plăcute, altele mai puțin plăcute, dar nimeni și nimic nu îi poate despărți. Cei doi reușesc întotdeauna să lase în urmă problemele și se bucură de prezent.

Lider ATP pe 23 august

De altfel, pentru că este o zi importantă, Ilie Năstase sărbătorește la un restaurant de lux, în Mamaia, alături de Ioana și de câțiva prieteni de-ai lor.

Ilie Năstase sărbătorește 50 de ani de când a devenit lider ATP. Motivul pentru care Țiriac nu este alături de fostul mare tenismen EXCLUSIV

Era cunoscut pentru faptul că făcea pe clovnul

Din păcate, Ion Țiriac, bunul prieten al fostului tenismen, nu i-a putut fi alături!

“Pe 23 august era și ziua României. Mă simt mai bătrân cu 50 de ani. Este un succes pentru mine, pentru că am fost primul. Întotdeauna o să menționez că am fost primul adept jucător de la ATP, eu am fost numărul 1.

Numărul 2, 5 nu mai contează. Eu am fost primul, după mine au mai venit și alții. Astăzi sunt cu soția, am desfăcut o șampanie și sărbătorim! Suntem la un restaurant din Năvodari, Mamaia.

Vor mai veni niște prieteni la prânz, să mâncăm împreună.”, ne-a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vezi și: De ce nu și-au vorbit cei doi mari foști tenismani la meciul din finala cupei Davis din anul 1972

Este pentru prima dată când sărbătorește acest eveniment

Ilie Năstase sărbătorește pentru prima dată acest eveniment! Timp de 50 de ani, marele sportiv român a preferat să nu sărbătorească acest eveniment.

De data aceasta, având în vedere că au trecut 5 decenii, fostul mare tenismen consideră că această zi nu ar avea cum să treacă fără să fie omagiată.

“Nu vreau să fac ceva extravagant. Nu am făcut nimic până acum, este prima oară când sărbătoresc. Totuși sunt 50 de ani și merită să îi sărbătoresc, nu?

Este frumos că a fost pe 23 august, lumea mă întreabă dacă m-am înțeles cu cineva să îmi dea acest titlu de ziua României, dar nu, așa a fost să fie.

Ion Țiriac, prietenul meu nu a putut veni, dânsul este plecat din țară, dar m-a felicitate la telefon.”, ne-a mai spus fsotul amre tenisman, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vezi și: Ilie Năstase trece la acuzații serioase în ziua în care Simona Halep a părăsit TOP 500 WTA

Ilie Năstase, un lider ATP atipic

Temperamentalul și talentatul Ilie Năstase a fost primul nr. 1 în clasamentul FedEx ATP, atunci când forul internațional de tenis stabilea un nou sistem de clasament mondial, pe data de 23 august 1973.

Ilie Năstase sărbătorește 50 de ani de când a devenit lider ATP. Motivul pentru care Țiriac nu este alături de fostul mare tenismen EXCLUSIV

„Jucătorul trebuie să vrea să ucidă”

Conform ATPTour, a petrecut 40 de săptămâni consecutive pe primul loc. În această pziție avea să rămnă până pe 3 iunie 1974, când a fost înlocuit de australianul John Newcombe.

Fostul mare tenisman român și-a păstrat poziția în Top 10 până în februarie 1978.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Trei noi filme de groază de vizionat luna aceasta, acum când numărătoare inversă pentru Halloween a început
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
UE a impus restricții. Ursula a tăiat acest drept. România, obligată sa respecte legea
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MII de pensionari, PUȘI pe LISTA de AȘTEPTARE. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro