21 aug. 2023 | 08:14

Declarațiile uluitoare ale avocatei șoferului drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai: ”Plânge și îi pare rău!”

Social
Declarațiile uluitoare ale avocatei șoferului drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai: ”Plânge și îi pare rău!”

Avocata tânărului de 19 ani, care a fost autorul accidentului mortal de la 2 Mai, a făcut declarații uluitoare. Apărătoarea șoferului în instanță a precizat că acestuia îi pare rău pentru fapta comisă, este în stare de șoc, nu s-a expus în mediul online și nici nu are părinți cu bani: ”Plânge și îi pare rău!”.

Accident mortal în 2 Mai, soldat cu 2 morți

Sâmbătă dimineață, 19 august, în localitatea 2 Mai din Constanța a avut loc o adevărată tragedie. Un tânăr în vârstă de 19 ani, pe nume Vlad Pascu, care abia a obținut permisul de conducere, a plecat cu un grup de prieteni pe litoral. Se îndrepta spre Vama Veche când a pierdut controlul asupra volanului.

Vlad Pascu a ieșit din stațiunea 2 Mai și se îndrepta spre Vama Veche. La un moment dat, a pierdut controlul autoturismului, a intrat pe contrasens și a lovit în plin un grup de opt tineri de pe marginea drumului. Doi au murit, trei au ajuns la spital, alți trei au fost răniți, însă au refuzat internarea.

Roberta, în vârstă de 20 de ani, și Andrei, în vârstă de 21 de ani, sunt cei doi tineri care și-au pierdut viața în urma accidentului mortal. Alți trei tineri au ajuns la spital în stare extrem de gravă. Ceilalți trei care au fost răniți au refuzat transportarea la spital.

Șoferul, Vlad Pascu, a condus în continuare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Oamenii legii au descoperit mai târziu că acesta consume un adevărat cocktail de droguri, mai exact trei tipuri de droguri. A fost dus la audieri și plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Primele declarații ale avocatei șoferului

Luminița Popescu, avocata lui Vlad Pascu, a făcut primele declarații despre situația în care se află tânărul. Aceasta a precizat că șoferul s-a trezit, a conștientizat ceea ce a făcut, drept pentru care se află în stare de șoc și plânge încontinuu.

Luminița Popescu a mai punctat că părinții tânărului încearcă să ia legătura cu familiile victimelor, pentru a le ajuta sau în vederea ușurării situației. Întrebată dacă tânărul a realizat ce a făcut, având în vedere că inițial a spus că nu și-a dat seama că a comis un accident, avocata a răspuns:

„A realizat, îi pare rău. Nu este tipul de persoană care s-a vehiculat în zona online. Nu este fiu de beizadea, așa cum s-a vehiculat, părinții nu sunt oameni cu bani care nu au ce face cu ei și îi dau copilului să-și cumpere droguri”.

Luminița Popescu, despre tânărul șofer

Vlad Pascu a recunoscut în fața oamenilor legii că a consumat substanțe interzise, potrivit spuselor avocatei sale. Luminița Popescu susține că este prima dată când băiatul a consumat droguri, în circumstanțe sensibile, după ce ar fi întâlnit un necunoscut la o petrecere din Vama Veche.

În altă ordine de idei, amintim că presa centrală a notat despre Vlad Pascu că s-a expus în mediul online, la scurt timp după ce a luat carnetul de conducere, ultima fotografie fiind chiar de la plajă. S-a pozat, de asemenea, cu haine de firmă și mașini scumpe.

Te-ar putea interesa și: Accident teribil într-un parc din București. O fetiță a fost grav rănită după ce o masă de ping-pong s-a prăbușit peste ea. Gestul greșit pe care copila l-ar fi făcut

Despre tatăl tânărului de 19 ani se spune că ar deține un atelier de tunning auto pentru mașinii off-road, iar despre mama sa că este un cunoscut dezvoltator imobiliar din București.

Digisport.ro
Nu mai e cale de întoarcere: Rangers vrea să încheie repede ”telenovela Ianis Hagi”
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Băsescu are un plan. Toți îl credeau la pământ
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Topul celor mai dificile limbi străine. E nevoie de foarte multă muncă
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Șoferii scapă de amenzi și puncte de penalizare. Pentru ce abateri nu mai sunt sancționați
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro