10 aug. 2023 | 08:14

Criminala din Mangalia a explicat motivul pentru care și-a abandonat prietena moartă sub o bancă. Declarația care a șocat anchetatorii

News
Criminala din Mangalia a explicat motivul pentru care și-a abandonat prietena moartă sub o bancă. Declarația care a șocat anchetatorii
ALina, fata ucisă de cea mai bună prietenă

Au apărut pentru prima dată, după trei zile de la comiterea crimei, declarațiile criminalei din Mangalia, tânăra care a reușit să înspăimânte o țară întreaga după atrocitatea comisă. Loredana le-a povestit anchetatorilor în detaliu toate momentele teribilei fapte, explicând că tensiunile dintre ea și Alina au apărut pe fondul deciziei victimei de a pleca acasă și de a o abandona pe Loredana. Modul în care o tânără de 18 ani a putut să gestioneze o asemenea faptă i-a șocat și pe oamenii legii, dar mai ales pe oamenii de rând, care nu-și pot imagina cum este posibil ca o copilă să fie capabilă de o asemenea grozăvie.

Ce a făcut Loredana după ce și-a ucis prietena

Tânăra criminală a oferit toate detaliile crimei, aceasta explicând, inclusiv, ce a făcut Alina în ultimele clipe de viață. Astfel, cu ultimele puteri, victima a încercat să se apere de Loredana, zgâriind-o pe mâini, gât și spate, imediat după ce criminala a înjunghiat-o: ”A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat, timp în care m-a zgâriat pe mână și pe gât și chiar și pe spate”, a spus aceasta în fața anchetatorilor.

După ultima suflare a Alinei, Loredana i-a dat jos lucrurile acesteia din troler, căci ea își făcuse deja bagajele să plece, și s-a chinuit cu trupul neînsuflețit al fetei, care era foarte greu. După ce a stat câteva minute afara pentru a-și reveni după șoc, Loredana a chemat un taxi pentru a pleca cât mai repede din acea zonă.

Mirat de greutatea geamantanului, taximetristul a întrebat-o în mod repetat ce se află acolo, însă fata nu i-a oferit un răspuns clar. Derutată cu privire la destinația pe care o dorea, Loredana i-a cerut taximetristului să o ducă la un bancomat, iar ulterior l-a rugat să o lase lângă un parc de pe drum.

”M-am urcat în taxi, în dreapta față și i-am spus taximetristului că vreau să merg la bancomat și că ulterior mă voi decide unde merg. Eu nu eram murdară pe haine, deoarece mă schimbasem în cameră. Taximetristul a observat că am vânătăi pe față și pe gât însă eu i-am zis ca m-am lovit la muncă”, a declarat Loredana.

S-a asigurat că nu sunt camere de supraveghere

La despărțirea de taximetrist, acesta a insistat cu întrebări privind greutatea geamantanului, însă Loredana a continuat să mintă, făcându-l pe acesta să o creadă într-un final. După ce s-a asigurat că nu sunt camere de supraveghere în jur, Loredana a intrat în parc și a scos trupul neînsuflețit al Elenei, cu gândul de a o pune pe bancă. Aceasta le-a dezvăluit anchetatorilor că, din cauza greutății, a fost nevoită să lase cadavrul abandonat sub bancă și să părăsească cât mai repede locul faptei.

”După ce a oprit taximetrul, taximetristul m-a ajutat să dau jos valiza din portbagaj și m-a tot întrebat ce am în valiză, deoarece era foarte grea. I-am răspuns ca am haine și rechizite pentru școală. Taximetristul m-a crezut și a plecat. Pentru cursă i-am dat taximetristului 200 de lei, deși valoarea cursei era de 20 de lei.

Am mai stat câteva minute, m-am uitat în jur să văd dacă sunt camere de filmat sau persoane care m-ar putea vedea și întrucât nu era nimeni, m-am apropiat de prima bancă și am abandonat trupul Elenei sub această bancă. Am încercat să o pun pe bancă, dar era grea și nu am putut. Am luat valiza cu mine și am plecat la hotelul unde eram cazată”, a adăugat ea, potrivit Antena3CNN.

Ea le-a descris oamenilor legii cum era îmbrăcată în noaptea fatidică, astfel că, detaliile relatate se potrivesc ce cele din imaginile video care o surprind pe criminală părăsind parcul. Loredana a plecat după aceea la hotel, acolo unde a șters toate urmele care o puteau incrimina.

”Menționez că eram îmbrăcată cu un hanorac cu mai multe culori deschise, cu gluga pe cap, pantaloni negri și pantofi sport negri. M-am deplasat pe jos până la hotelul unde eram cazată și am început să fac curățenie în cameră, ștergând urmele de sânge de pe mochetă și de pe perete și am luat lenjeria și hainele murdare de sânge și le-am pus într-un sac de plastic, gen sac de pubelă de culoare albastru.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Regele Charles, sabotat de Harry și Meghan. S-a întâmplat într-un moment crucial
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro