09 aug. 2023 | 13:30

Horoscopul ghinionului august – decembrie 2023. În ce lună vei avea parte numai de dezamăgiri în funcţie de zodie

Diverse
Horoscopul ghinionului august - decembrie 2023. În ce lună vei avea parte numai de dezamăgiri în funcţie de zodie

Ai consultat vreodată horoscopul ghionionului? Acesta te poate ajuta să afli dacă și tu, alături de alți nativi din zodiac, te vei confrunta cu situații cu totul neplăcute în viitorul apropiat. Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri în următoarele luni.

Cele mai ghinioniste zodii în următoarele luni

În luna august, cea mai ghinionistă zodie este Fecioara, au anunțat astrologii. Persoanele născute în acest semn zodiacal vor fi puse în fața unui volum foarte mare de muncă la birou. Oboseala își va spune cuvântul și, din păcate, răsplata financiară nu va fi pe măsura eforturilor.

Fecioara trebuie să pună sănătatea pe primul loc, în ultima lună de vară. Altfel, se poate aștepta la multe nenorociri, din motive bine întemeiate. Nativii prosperă cu adevărat doar atunci când simt că dețin controlul complet asupra unei situații, însă viața nu funcționează așa.

Prima lună de toamnă anunță ghinion pentru Balanță. În luna septembrie, Balanța va avea parte de multe probleme, iar astrele nu vor fi de partea sa. Pe noroc nu se poate baza deloc în această perioadă a anului. Nu este cea mai ghinionistă, însă nici de multă fericire nu va avea parte.

Te-ar putea interesa și: Zodia care va rămâne fără o persoană dragă până la sfârșitul anului. Vești triste pentru acești nativi

Nativii din acest semn zodiacal sunt de părere că norocul se obține prin muncă grea și perseverență. Acest lucru îi ajută să facă față cu brio provocărilor cu care se vor confrunta. Vremuri grele se anunță pe plan emoțional, în cazul lor. Familia și prietenii îi vor ajuta.

Cine nu va avea noroc până la finalul anului

Luna octombrie nu va fi una norocoasă pentru persoanele născute în semnul zodiacal al Berbecului. În această perioadă a anului, Berbecul se va confrunta cu unele probleme, astfel încât astrologii îi recomandă să își pună viața la punct până atunci.

Cele mai mari provocări, în luna octombrie, pentru Berbec se anunță pe plan financiar. Nativii ar putea să se trezească fără bani în buzunare din cauza unor situații neprevăzute, care vor implica mult efort pe partea de finanțe. Nu vor avea deloc noroc, din păcate.

Ultima lună de toamnă va fi plină de ghinion pentru Gemeni. Nativii se vor confrunta cu situații neplăcute pe plan emoțional. Din păcate, veștile sunt foarte proaste. O persoană dragă se va stinge din viață, spun astrologii, sau va avea loc o despărțire amoroasă.

Racul este zodia care va avea ghinion în ultima lună a anului 2023. Decembrie va fi plină de probleme la locul de muncă pentru acești nativi. Se vor confrunta cu zile grele, de maximă epuizare. Munca îi va îngreuna în perioada sărbătorilor și nu vor reuși să se odihnească.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Marele pericol dacă stai la bloc. Adevărul despre interfon
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Va fi de 10 ori mai mare. Decizia care anihilează Ucraina
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro