05 aug. 2023 | 15:36

Există și români cărora nu le plac plajele din Grecia. Florin Dumitrescu, deranjat în vacanță: „Nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată”

Monden
Există și români cărora nu le plac plajele din Grecia. Florin Dumitrescu, deranjat în vacanță:

Florin Dumitrescu a rămas dezamăgit de experiența pe care a trăit-o în vacanța din Grecia, unde a mers împreună cu partenera sa de viață și cele două fiice pe care le au împreună. Celebrul bucătar nu a mai fost impresionat de destinația aleasă, așa cum era pe vremuri. Foto

Unde a mers în vacanță Florin Dumitrescu

Grecia se află în topul destinațiilor de vacanță ale românilor. Mulți conaționali își organizează concediile în regiune, fiind mulțumiți, în general, de condițiile și serviciile de care beneficiază. Iată, însă, că nu toată lumea mai este fană a concediilor organizate aici.

Florin Dumitrescu este unul dintre exemple. Celebrul bucătar a călătorit des în Grecia, unde a încercat mereu să-și găsească liniștea. Dacă odinioară se întâmpla astfel, iată că sezonul estival curent nu l-a încântat la fel de mult. Vedeta a rămas dezamăgită de experiență.

Bucătarul a ales să meargă împreună cu familia sa în Ellada, pentru a se relaxa câteva zile. S-a refugiat astfel împreună cu partenera lui de viață cu care are două fiice departe de agitația din București. Doar că ce a trăit pe plajele altădată liniștite nu l-a mulțumit deloc.

A fost însoțit de soție și cele două fiice

Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, cei doi cunoscându-se în anul 2010. Ea a mers să filmeze în restaurantul în care lucra bucătarul la vremea respectivă. S-au văzut, s-au cunoscut și s-au plăcut foarte mult. Două luni au ținut legătura pe Facebook, apoi au făcut schimb de numere de telefon.

La scurt timp de la eveniment, Florin Dumitrescu și Cristina Sima s-au mutat împreună. Deși începuseră deja relația amoroasă, în public se ascundeau de ochii lumii, de teamă că proprietarii restaurantului la care muncea bucătarul, care erau prieteni cu Cristina Sima, nu vor fi de acord cu legătura lor.

În timp, lucrurile s-au așezat. A venit pe lume prima fiică a cuplului, Ava, apoi a urmat ceremonia de căsătorie, care a avut loc într-un cadru restrâns. Ulterior, Florin Dumitrescu și Cristina Sima au avut o altă fiică, în anul 2015, căreia i-au pus numele Mia.

Florin Dumitrescu și familia

Ce nu i-a plăcut pe plajele din Grecia

Revenind, Florin Dumitrescu și familia lui au plecat în Ellada în vacanță. Doar că experiența din anul 2023 nu a fost la fel de plăcută ca cele din anii anteriori. Bucătarul s-a plâns pe rețelele sociale de muzica pe care oamenii o ascultă pe plajă și de alegerile DJ-urilor.

„Nu înțeleg, nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă și să asculți muzică de club. Dincolo de faptul că poate nu apreciez eu muzica electro, dar nu îi văd sensul pe plajă. Bumţi bumți și nu te auzi om cu om.

Pe unde mai pui că e battle între dj și de la 2 plaje care pune mai tare și mai haoseală. Uuu, baby, se vede că am îmbătrânit. Cam așa arată bătrânu’ care ar trage siguranța de la dj desk. Cu toate scuzele de rigoare prietenilor mei dj, dar bah, băiatule, suntem pe plajă, nici valurile nu se aud”, a notat Florin Dumitrescu, pe pagina sa de Instagram.