28 iul. 2023 | 11:34

Starul care se gândește să se retragă din sport la 28 de ani. Alcoolul și petrecerile l-au dat peste cap: ”Am corpul unui bărbat de 57 de ani”

Sport
Starul care se gândește să se retragă din sport la 28 de ani. Alcoolul și petrecerile l-au dat peste cap: ”Am corpul unui bărbat de 57 de ani”
Starul care se gandeste sa se retraga din sport la doar 28 de ani. Alcoolul si petrecerile l-au dat peste cap: ”Am corpul unui barbat de 57 de ani”

Este un star în sportul mondial și are un talent enorm, dar  de-a lungul timpului s-a confruntat cu numeroase accidentări și cu un stil de viață dezordonat, presărat cu alcool și petreceri. De aceea, nu a reușit niciodată să își atingă potențialul fantastic, iar acum mărturisește că se gândește la retragere,. deși are doar 28 de ani.

”Am 28 de ani, dar cu tot alcoolul și petrecerile mă simt mai bătrân”

Este unul dintre cele mai controversate personaje din sportul mondial, el atrăgându-și prin felul de a fi și prin discursul său o mulțime de critici. Dar are un talent enorm, de care nu a profitat și nu a reușit să urce pe culmile succesului. A vorbit sincer despre problemele sale și despre impactul pe care l-au avut asupra corpului său.

Starul neliniștit al tenisului Nick Kyrgios, căci despre el este vorba, a ratat turneul de la Wimbledon din acest an din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, în timp ce alte probleme din afara terenului i-au afectat corpul.

Starul care vrea să se retragă din sport la doar 28 de ani. Alcoolul și petrecerile l-au dat peste cap: ”Am corpul unui bărbat de 57 de ani”

Tenismenul a fost întrebat dacă le va urma exemplul lui Rafael Nadal și lui Novak Djokovic și va continua să joace până la o vârstă înaintată, însă australianul a avut o reacție inedită și a exclus categoric să rămână pe teren prea mult timp, după ce a recunoscut că stilul său de viață, cu multe petreceri și alcool îl făcut să simtă că are ”corpul unui bărbat de 57 de ani”.

”Frate, nu am nicio șansă să joc până la 33 de ani. Kyrgios să joace până la 33 de ani este o nebunie. Nu joc până la 33 de ani. Nu, îți promit. Atunci când mă voi retrage, nu mă veți mai vedea niciodată. Calendarul este scăpat de sub control. Îmbătrânesc! Am 28 de ani, dar cu tot alcoolul și petrecerile, mă simt ca la 57 de ani”, a spus Nick Kyrgios, conform Daily Star.

”Mă gândeam cu adevărat să mă sinucid”

Problemele personale ale lui Kyrgios au inclus și abuzul de droguri și autovătămarea, despre care a vorbit cu curaj într-un documentar intitulatBreak Point”, pentru o platformă de streaming.

„2019 a fost cel mai de jos punct al carierei mele. Această presiune, având toți ochii pe tine, cu toate așteptările, nu am putut face față. Uram genul de persoană care eram. Am băut, am abuzat de droguri, mi-am pierdut relația cu familia, mi-am îndepărtat toți prietenii.

Puteai să spui că mă doare. Întregul meu braț era acoperit de cicatrici, de aceea mi-am luat mâneca lungă, pentru a acoperi totul. Mă gândeam cu adevărat să mă sinucid”, a mărturisit Nick Kyrgios în filmul documentar.

În plus, la începutul lunii februarie, Nick Kyrgios a scăpat de o condamnare la închisoare, deși a pledat vinovat pentru agresarea fostei sale iubite, Chiara Passari.

Tenismenul a mai spus că a fost nevoie să ajungă într-o secție de psihiatrie din Londra, după ce a pierdut la Wimbledon, în 2019, pentru a-și rezolva problemele pe care le avea. Atunci a fost momentul în care  și-a dat seama că nu mai putea trăi astfel.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Irinel Columbeanu și-a mai îndeplinit un vis! Fostul milionar a ajuns la vila din Izvorani: „Simt o emoție puternică”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Liviu Vârciu, perderi de 1.000 de euro pe zi. Producția noului film l-a costat o avere
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
RUSIA a dat ORDIN României. Avem termen doar 4 zile. Moscova ne amenință direct
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro