22 iul. 2023 | 21:44

Produsul miraculos de la Lidl care îţi face prosoapele ca noi, aşa fac şi cei de la hoteluri. E foarte ieftin

Diverse
Produsul miraculos de la Lidl care îţi face prosoapele ca noi, aşa fac şi cei de la hoteluri. E foarte ieftin
Produsul miraculos de la Lidl care îţi face prosoapele ca noi

Toată lumea adoră senzația prosoapelor curate și moi pe pielea proaspăt spălată după un duș. Dar care este cel mai bun mod de a le spăla pentru a le păstra mereu ca noi? Ei bine, un produs ieftin de la Lidl îți va fi un ajutor de nădejde de acum înainte. Iată trucul la care vei apela mereu.

Produsul ieftin care îţi face prosoapele ca noi

În cele din urmă, chiar și cele mai moi prosoape pot deveni rigide și decolorate. Iar ironia face ca, pe măsură ce speli mai mult prosoapele, cu atât mai murdare pot deveni. Acumularea de detergent și de balsam de rufe este principalul vinovat pentru care acestea devin aspre și dificil de folosit.

Pentru a combate acumularea și pentru a ajuta la slăbirea țesăturii, noi venim în ajutorul tău cu o soluție salvatoare. Vorbim în rândurile de mai jos despre un produsul care îți va fi de mare ajutor pe viitor.

Citește și: Ingredientul banal care îţi albeşte pe loc prosoapele. Aşa ies ca noi, trebuie doar să îl pui în maşina de spălat

Ce trebuie să adaugi la spălat

Prosoapele sunt întotdeauna plăcute de folosit după o baie sau un duș, datorită pufozității și moliciunii lor incredibile. Cu toate acestea, în timp, textilele de baie devin aspre și neplăcute pentru corp.

Există mulți factori ce afectează moliciunea fibrelor textile pentru baie, fapt pentru care respectarea anumitor recomandări va contribui la îmbunătățirea semnificativă a calității acestora.

Așadar, înainte de a fi tentat să le arunci la coșul de gunoi, încearcă acest truc ieftin și ușor, la care sigur vei apela de acum înainte mereu. Tot ce trebuie să faci este ca, înainte de a le băga la mașina de spălat, să le pui la înmuiat în apă cu sare.

Dizolvă sarea de masă în apă, în proporție de 1 lingură la 1 litru de lichid, și lasă prosoapele peste noapte în soluție, după care spală-le normal. Vei vedea că acestea vor redeveni pufoase, ca noi. Dacă prosoapele sunt foarte vechi, este recomandat să le speli și să le clătești direct în apă sărată.

Te-ar mai putea interesa și: Cât de des trebuie să speli prosoapele, de fapt. Greșeala pe care o fac cei mai mulți oameni

Digisport.ro
Răsturnare de situație: UEFA le-a luat finala de Champions League!
Stirile PROTV
Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Produs periculos într-un hipermarket. A fost retras de urgență
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
Generația Z nu rezistă prea mult pe piața muncii. Experții spun că problema pleacă de la sistemul educațional
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
A murit marele actor al României. A părăsit scena. Drum lin, maestre!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro