21 iul. 2023 | 15:02

Cozi de un kilometru pentru biletele de la derby-ul FCSB – Dinamo. Gigi Becali promite că următorul meci se va juca în Ghencea. „Pac, am luat stadionul” – FOTO

News
Cozi de un kilometru pentru biletele de la derby-ul FCSB – Dinamo. Gigi Becali promite că următorul meci se va juca în Ghencea. „Pac, am luat stadionul” - FOTO

Cozi uriașe la biletele pentru meciul FCSB – Dinamo. ce va fi găzduit de stadionul Arcul de Triumf, sâmbătă 22 iulie, de la ora 21.30. Tichetele nu s-au vândut online, așa că fanii au luat cu asalt casele de la Arena Națională. Gigi Becali le promite că următorul derby se va disputa pe mult-râvnitul stadion din Ghencea, chiar dacă ultimele negocieri cu cei de la CSA Steaua au fost un eșec.

Cozi de un kilometru la biletele pentru meciul FCSB – Dinamo

FCSB – Dinamo este primul șoc din noul sezon din SuperLiga României. Partida se va desfășura sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21.30, în etapa a doua, pe stadionul Arcul de Triumf, după ce negocierile pentru închirierea arenei din Ghencea au eșuat. Oficialii FCSB și-au luat măsuri speciale pentru a preveni infiltrarea unor fani de la Dinamo sau CSA Steaua în sectorul rezervat echipei gazdă și nu au vândut tichete online.

La casele de la Arena Națională s-au dat doar câte două bilete de persoană, pe baza cărții de identitate. „Accesul la stadion se va face DOAR pe baza biletului și a documentului de identitate (C.I. sau pașaport pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani, respectiv Certificatul de naștere în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani)”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a echipei FCSB.

Gigi Becali anunță când va juca FCSB în Ghencea

Gigi Becali a încercat ca partida FCSB – Dinamo să se dispute pe stadionul din Ghencea, dar negocierile cu cei de la CSA Steaua au eșuat, iar premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control să vadă ce s-a întâmplat, dar și să verifice situația din ultimii doi. Patronul FCSB este convins că următorul meci de pe teren propriu se va juca pe stadionul formației din liga a doua.

„Eu cred că primul meci o să-l jucăm acolo (n.r. în Ghencea) cu CFR. Nu mai au ce să facă! Nu e vorba doar de ce face prim ministrul. E vorba de presiunea oamenilor, cei care fac plângeri la DNA. Cei care stau la coadă pentru bilete, asta e presiunea.

„Jucăm sigur cu CFR în Ghencea. Până atunci, se supără Ciolacu și dă o hotărâre de Guvern în două zile. Pac, am luat stadionul! În cupele europene o să jucăm pe Național Arena. Nu vreau să creez scandal, voiam să jucăm meciul ăsta”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Meciul FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit pe site-ul www.playtech.ro.

Sursa Foto: Playsport.ro

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Don Pepe și familia, ședință foto de lux. Poze de album în Veneția
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro