20 iul. 2023 | 13:42

Gigi Becali, dezlănțuit după ce a aflat că Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. „Să-l văd acum pe Talpan”

News
Gigi Becali, dezlănțuit după ce a aflat că Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua. „Să-l văd acum pe Talpan”

Gigi Becali este încântat că Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după ce FCSB a primit din nou „interzis” în Ghencea. Omul de afaceri este convins că cei care conduc clubul armatei nu au fost de bună credință și spune că unul dintre contestari, juristul Florin Talpan, va avea probleme din această cauză.

Gigi Becali este încântat că Marcel Ciolacu vrea să afle de ce FCSB nu va juca în Ghencea meciul cu Dinamo

Gigi Becali este dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la negocierile dintre FCSB și CSA Steaua și își dorește măsuri urgente. Omul de afaceri a spus de mai multe ori că i se pare „rea voință” că echipa lui nu are voie să joace pe stadionul din Ghencea, iar acum și-a dat din nou seama că nu s-a înșelat.

A sperat că lucrurile se vor schimba după ce a discutat cu premierul Marcel Ciolacu, dar a fost refuzat din nou, după ce i s-a cerut o poliță de asigurare de 750.000 de euro pentru gazon. Cei de la CSA Steaua susțin că oficialii FCSB nu au depus toate documentele necesare, așa că înțelegerea nu s-a semnat din această cauză.

Gigi Becali este încântat de ideea că prim-ministrul a trimis Corpul de Control să investigheze de ce nu s-a semnat contractul de închiriere și este convins că juristul CSA Steaua, Florin Talpan, va avea de dat multe explicații în timpul acestui control.

„Îmi doresc din tot sufletul ca această informație să fie adevărată, deoarece așa nu se mai poate. Aici a fost vorba de ambiția acelui om (n.r. – se referă la juristul CSA Steaua, Florin Talpan) împotriva mea. Știți foarte bine că omul ăla s-a jurat că noi nu vom călca în Ghencea.

Dar sunt curios și eu să văd pe unde o să scoată Talpan cămașa în fața Corpului de Control. Păi, tu îți pui ambiții cu mine și subminezi bugetul statului? Voi credeți că eu am ajuns bătăia voastră de joc? V-am acceptat toate clauzele, dar stați așa că o să intrați pe mâna Corpului de Control.

Foarte bine vă face Marcel Ciolacu. Nu am cerut să intru gratis, plăteam. Mă oferisem să accept și milionul ăla. Câți bani ați produs cu stadionul ăsta de când l-ați preluat? O să vedeți câte se vor descoperi după acest Control, iar apoi o să văd și eu cine răspunde”, a declarat Becali pentru ProSport.

Meciul FCSB – Dinamo, din runda a doua din SuperLiga României, se va disputa sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21.30, pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Oana Ioniță riscă să își piardă fiul definitiv. A ajuns la capătul puterilor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro