18 iul. 2023 | 09:48

Adrian Mititelu a obosit în fotbal și își anunță retragerea. ”Îmi vine să fug”

News
Adrian Mititelu a obosit în fotbal și își anunță retragerea. ”Îmi vine să fug”
Adrian Mititelu a anunțat că în maximum doi ani se retrage din fotbal

Adrian Mititelu și-a anunțat din nou retragerea din fotbal, la doar câteva ore după ce l-a numit antrenor pe Nicolae Dică. Patronul FCU Craiova a promis că nu desființa clubul și caută un investitor căruia să-i vândă afacerea.

Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea din fotbal, dar nu vrea să desființeze FCU Craiova

Adrian Mititelu își anunță din nou retragerea din fotbal. A obosit să lupte și vrea o vacanță de cel puțin doi ani. Patronul FCU Craiova caută de câteva luni un investitor și speră să cedeze echipa cât mai rapid.

„Îmi vine să fug, doi ani să plec, să nu mai aud de fotbal. Dacă n-ar fi orgoliul ăsta cu CSU și cu Rotaru, vă spun că aș termina-o definitiv. Atenție, aș termina eu, dar clubul ăsta va merge înainte. L-aș ceda, nu l-aș închide. Să fie clar!

Vorbesc doar despre mine. M-aș retrage definitiv, cred că și fiul meu ar face-o, că nu este la fel de atras de fenomen cum sunt eu.

Mai stau până vine cineva să preia clubul, să am garanția că-l duce mai departe. Asta se poate întâmpla peste un an sau peste 20. Dar vă spun că maximum un an, în cel mai rău caz doi mă mai vedeți că vorbesc despre echipa asta.

Am promis acasă că îmi închei cariera în fotbal, nu voi mai fi persoană activă. Că aș mai veni la un meci sau m-aș mai distra puțin la un fotbal…”, a declarat Adrian Mititelu.

Omul de afaceri a dezvăluit și cum a ajuns la această concluzie. Din cauza greșelilor pe care le-a făcut în fotbal a ajuns în închisoare și a obosit să tot lupte cu rivalii.

„Mai am puțin să consolidez clubul, să terminăm baza și să ajungem la un minus cât mai mic, să fie pierderea anuală la o cifră rezonabilă.

Nu spun asta ca să mă alint. Am obosit, credeți-mă. Am 20 și ceva de ani de stres, necazuri, suferințe, reproșuri și înjurături. Eu aș vrea, dar simt că nu mai pot”, a afirmat Mititelu la PrimaSport.

Patronul FCU Craiova a primit acum opt zile o lovitură foarte dură, după ce Curtea de Apel Timișoara a decis că gruparea CS Universitatea Craiova este cea care deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice în baza asocierii cu Clubul Sportiv Universitatea, club de drept public. Adrian Mititelu poate face recurs în 30 de zile la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro