Un colț spectaculos al țării este pe cale să devină cunoscut în întreaga lume. O stațiune superbă din România va fi promovată pe Netflix, în cadrul producției Flavours of Romania.
Charlie Ottley, producătorul englez îndrăgostit de țara noastră, este pe cale să aducă faimă unui colț superb al României. Noul sezon al serialul documentar Flavors of Romania va include imagini dintr-o stațiune celebră.
Este vorba despre Colibița, dar și castelul Teleki Posmuș, ce și-a redeschis porțile vizitatorilor, în 2022, după ce a fost reabilitat din fonduri europene, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat joi de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Proiectul prevede alocarea unei sume de 30.000 de lei, bani ce vor fi folosiți pentru realizarea și difuzarea unui videoclip ce va fi inclus în sezonul al doilea al producției Flavors of Romania.
Te-ar putea interesa și: Locul din România care i-a înnebunit pe americani. Este de o frumusețe rară, dar puțini oameni merg acolo
Potrivit referatului de aprobare atașat proiectului de hotărâre, autoritățile vor avea obligația de a realiza un raport periodic de activitate, precizându-se faptul că succesul „realizării obiectivelor depinde în mare măsură de participarea şi de feedback-ul tuturor locuitorilor la procesul de implementare şi monitorizare”.
„Astfel, în vederea diseminării informaţiilor şi promovării eficiente a judeţului Bistriţa-Năsăud, se apreciază ca fiind necesară editarea periodică a unei publicaţii proprii de informare (broşură), în care vor fi evidenţiate principalele investiţii realizate în conformitate cu Strategia de dezvoltare a judeţului Bistriţa-Năsăud, precum şi viitoarele proiecte ale Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud”, se mai arată în referat.
Stațiunea Colibița este, fără doar și poate, unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din țară. În ultimii ani, s-a bucurat de o popularitate uriașă în rândul turiștilor, oamenii alegând să își petreacă vacanțele în oaza de liniște și peisajul spectaculos.
Lacul Colibița este un lac artificial de acumulare, fiind cunoscut și ca „Marea de la munte”. Are o suprafață de 270 de hecatre, o lungime de 13 kilometri și este situat la o altitudine de 900 de metri.
Te-ar putea interesa și: Singurul loc din România pe care Revista TIME l-a inclus în lista obiectivelor pe care trebuie să le vezi. E un oraş prea puţin vizitat