12 iul. 2023 | 08:28

Gestul enervant pe care Kate Middleton îl face mereu. Aşa şi-a exasperat familia

Monden
Gestul enervant pe care Kate Middleton îl face mereu. Aşa şi-a exasperat familia
Kate Middleton îi exasperează pe copiii săi cu acest gest. Membrii Familiei Regale nu o suportă întotdeauna.

Puțini s-ar fi gândit că partenera de viață a moștenitorului tronului britanic ar putea să îi enerveze pe membrii Casei Regale britanice. Chiar dacă este apreciată pentru activitatea sa, rămâne om, precum noi toți. Pasiunea sa îi exasperează în mod deosebit pe copiii ei. FOTO

Pasiunea lui Kate Middleton

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai cunoscute figuri ale Casei Regale britanice. A fost întotdeauna apreciată pentru eleganța, finețea și feminitatea sa. De-a lungul timpului, a fost des apreciată pentru modul în care își îndeplinește datoriile regale.

Rareori se întâmplă ca soția prințului William, moștenitorul tronului britanic, să fie criticată în mass-media. Kate Middleton respectă protocolul și regulile impuse la Palatul Buckingham și nu oferă aproape niciodată motive de discuții controversate în spațiul public.

Deși are o viață foarte diferită de cea a oamenilor de rând, nu poate fi perfectă. Kate Middleton are, precum noi toți, și defecte. Se pare că uneori prințesa reușește să-i enerveze pe membrii Familiei Regale cu un detaliu neașteptat: fotografia.

Kate Middleton este pasionată de fotografie, însă nu toți membrii Familiei Regale sunt fani ai acesteia. Chiar Prințesa de Wales a mărturisit, într-un interviu acordat presei străine în urmă cu câțiva ani, că sunt momente în care îi deranjează pe reprezentanții Casei Regale cu pasiunea sa.

Îi exasperează pe copiii săi

Dacă fanii lui Kate Middleton abia așteaptă să îi admire imaginile, nu la fel se întâmplă mereu și în sânul Familiei Regale. Cei mai deranjați de pasiunea sa sunt copiii pe care îi are împreună cu prințul William, după cum a dezvăluit chiar ea.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt „victime” sigure ale pasiunii lui Kate Middleton pentru fotografie. Subiectele sunt, bineînțeles, adorate de prințesă. Doar că nu aceeași perspectivă o au și micuții, care îi cer deseori să nu mai fie fotografiați.

„Copiii mă roagă să încetez să le mai fac poze”, a mărturisit Kate Middleton, într-un interviu acordat presei străine.

Trebuie precizat totuși că partenera de viață a moștenitorului tronului britanic a fost premiată recent pentru un portret pe care i l-a făcut Reginei Camilla, în anul 2022. Aceasta a pozat în grădinile Casei Ray Mill, iar lucrarea a fost atât de bună încât a fost desemnată coperta anului la Premiile PP.

Regina Camilla a apărut și pe coperta revistei Country Life, cu ocazia aniversării a 75 de ani, într-o fotografie ce apare stând pe o bancă, într-un spațiu verde, zâmbind, fiind înconjurată de flori.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Artista celebră care a făcut dezvăluiri dureroase din prima căsnicie: „Nu aveam voie nici măcar să ies din casă!”
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Medicamentele care te pot lăsa fără permis auto. Lista actualizată
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Marea actriță pe care România a pierdut-o. A strălucit pe ecrane ca nimeni alta
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Doliu pentru Mircea Lucescu! Tragedie la DINAMO și RAPID
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Motivul pentru care Mihai Găinușă și Șerban Huidu nu își mai vorbesc din 2014, după ani de prietenie
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro