11 iul. 2023 | 15:37

Ce rol a avut Sandra în „transferul” lui Adi Mutu de la Rapid la Neftchi Baku? ”Miroase a mână de femeie”

News
Ce rol a avut Sandra în „transferul” lui Adi Mutu de la Rapid la Neftchi Baku? ”Miroase a mână de femeie”

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku, dar plecarea lui de la Rapid, cu doar câteva zile înainte de startul campionatului, ridică multe semne de întrebare. Au existat teorii că „Briliantul” nu a fost mulțumit de lot sau că șefii i-au sugerat că este mai bine să plece, decât să fie dat afară după câteva etape, dar un fost conducător din Giulești are o altă variantă. Grigore Sichitiu este convins că soția antrenorului a decis „transferul” în Azerbaidjan, sedusă de salariul de contractul foarte mare.

Plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid, decisă de Sandra Mutu?

Adrian Mutu a semnat contractul cu Neftchi Baku, la scurt timp după ce a plecat de la Rapid. După „divorțul” de acum câteva zile s-au lansat mai multe teorii și s-a spus „Briliantul” ar fi acceptat oferta, după ce ar fi văzut că cei care conduc clubul nu-i aduc jucători, în condițiile în care obiectivul era titlul.

Există și varianta că șefii i-au grăbit plecarea în momentul în care au văzut că echipa nu a jucat deloc grozav în partidele de pregătire, iar schimbările de lot și de sistem nu aduc un plus.

Un fost conducător al echipei Rapid a lansat o teorie nouă. Grigore Sichitiu a condus de trei ori gruparea din Giulești și susține că are informații că această mutare a fost decisă de soția antrenorului: Sandra Mutu.

„Faptul că Mutu a plecat cu o săptămână înainte să înceapă campionatul este jenant. Mi se pare că miroase a mână de femeie. Rapid i-a dat o șansă extraordinară. Dacă pleca de la Rapid când s-a terminat campionatul, OK. Dar stai, faci transferurile, și apoi pleci?”, a explicat Grigore Sichitiu la gsp.ro.

„Este un gest de femeie”

Adrian Mutu avea la Rapid 150.000 de euro pe an, iar la Neftchi Baku va câștiga 500.000 de euro pe sezon, dar va primi 200.000 de euro și ca să-și plătească oamenii din staff. Conducătorii azeri au fost de acord și să-i ofere un buget generos de transferuri, mai mare decât cel pe care l-a avut la dispoziție Laurențiu Reghecampf.

„Meseria asta nu este o joacă, iar Mutu, cu ocazia asta, și-a tăiat aprecierea altor conducători, care se vor gândi că poate pleca în orice moment!

Dacă pleca la Chelsea sau Fiorentina, nu zicea nimeni nimic! Ar fi fost șansa vieții, niciun fel de problemă. Dar să pleci la Neftchi Baku pentru câteva sute de mii de euro în plus …

Conducătorii l-au susținut tot timpul, iar el i-a lăsat așa. Nu se poate! Este un gest care se mai întâmplă prin Africa, poate. Nu am mai întâlnit așa ceva. E gest de femeie, așa mi s-a părut. Nu este un gest de bărbat”, a mai spus Sichitiu.

Adrian Mutu a spus la prezentare că speră să câștige titlul, după ce sezonul trecut, Neftchi Baku a terminat campionatul pe locul trei.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Sistemul medical din România, în alertă. A apărut boala care omoară în 48 de ore
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
E CLAR cine va fi CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE. Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro