06 iul. 2023 | 15:00

Ce mai face astăzi Magda Catone, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Actrița iubită de milioane de români, dată de gol de propriul fiu

Monden
Ce mai face astăzi Magda Catone, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Actrița iubită de milioane de români, dată de gol de propriul fiu

Cunoscuta actriță, Magda Catone nu mai are nevoie de nicio introducere. Chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor în urmă cu 10 ani, actrița a rămas în memoria oamenilor. De câțiva ani încoace, actrița s-a retras de pe micile ecrane, iar acum preferă să își petreacă viața în mod discret, departe de ochii curioșilor. În tot aceste timp, aceasta s-a apropiat mai mult de Dumnezeu.

Magda Catone, despre festivalul Șerban Ionescu

Actrița Magda Catone a fost invitată la emisiunea lui Măruță, alături de fiul ei, Carol, care le-a urmat cariera părinților săi. Șerban Ionescu a rămas veșnic în inimile lor, în 2012 actorul, unul dintre cei mai apreciați oameni din țară, s-a stins la vârsta de doar 62 de ani. De atunci, Magda și fiul ei s-au întors către Dumnezeu și credință deplină, dar au și continuat să îi ducă numele mai departe. 

„Toți suntem apropiați față de Dumnezeu, fiecare a trebuit să primească ”vederea asta”. La început nu le-am văzut, urechi nu am avut să le auzim..”, a spus Magda Catone.

Astfel, actrița și fiul său, Carol, au invitat cât mai mulți oameni la festivalul Șerban Ionescu. Aceștia sunt așteptați cu diferite spectacole de teatru, artă și altele.

„Susținem un festival, festivalul Șerban Ionescu. Sunt opt zile de festival, avem și liturghie acolo, în stațiunea 2 Mai, avem cinci secțiuni de teatru și film, sperăm să ne adresăm comunității, dar și publicului. Sunt spectacole ale studenților pasionați de actorie, de artă”, a spus Carol, fiul actriței.

Ce defecte profesionale are actrița?

La un moment dat, Magda a fost întrebată ce defecte profesionale are ea și fiul acesteia.

Amândoi sunteți actori. Spune trei defecte profesionale ale lui Carol și apoi îmi va spune și Carol cele trei defecte profesionale ale tale.

„E talentat, pretențios și foarte riguros, nu acceptă compromisuri, dar compromisul nu e un lucru rău, acceptă doar lucrurile pe care le consideră importante”.

         Tu ce ai îmbunătăți la mama ta?

 „Chiar nu aș știi să spun defectele ei, doar că mai întârzie, asta face parte din persoana ei liberă, e un om liber, generos și înțelept. Și la vârsta ei își dă voie să greșească. În meseria de actor poți intra în anumite mecanisme..în care ea nu a intrat, ea un om tare!”.

Ca și mama acestuia, Carol este un tânăr credincios și nu ezite să arate acest lucru.

           Îi spui lucrurile astea? 

 „Le scriu în acatiste!”, a răspuns Carol

Magda Catone, hotărâtă să-şi ia şi masterul în Teologie

După ce soțul acesteia, Șerban Ionescu s-a stins, actrița a ales să se retargă din lumina reflectoarelor. A mai avut, în schimb, câteva roluri mici în filme care s-au difuzat în 2014, 2017, 2020 și 2021: ”Vineri seară”, ”Scurtcircuit”, ”Și atunci, ce e libertatea?” și ”Scara”.

Ultima sa apariție televizată a avut loc în anul 2021, când a fost invitată la emisiunea ”Exclusiv VIP”. Între timp, Magda a luat decizia de a-și îmbogății cunoștiințele si s-a înscris la Facultatea de Teologie. Celebra actriță a mărturisit că are această dorință de când era mică.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce condiții trebuie respectate
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro