Corina Caragea este cunoscută pentru faptul că îi place să călătorească în jurul lumii și să descopere cât mai multe locuri și culturi speciale. Aflată acum într-o vacanță în Singapore, aceasta le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online câteva impresii despre destinația aleasă. Iată cum sunt prețurile la mâncare acolo.
Corina Caragea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Ea ocupă un loc la pupitrul știrilor din sport de la Pro TV de foarte mult timp, fiind unul dintre oamenii cu vechime din trust. Iar pe lângă pasiunea pentru televiziune, bruneta adoră să călătorească în jurul lumii, având, de altfel și un blog de travel.
De data aceasta, destinația vedetei a fost Singapore, cea mai mică țară din Asia de Sud-Est, unde a avut parte de o surpriză la capitolul culinar. Corina Caragea a decis să încerce ceva inedit și a ales, pentru masa de prânz, să meargă la un restaurant cu autoservire, tip “Împinge tava”.
Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV este foarte activă pe conturile sale de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu activitățile sale. Iar când vine perioada vacanțelor, vedeta le arată locurile în care merge și le dă detalii importante din cultura locală.
Citește și: Motivul pentru care Corina Caragea nu are copii. Nu i-a fost jenă să recunoască
Astfel, Corina le-a povestit urmăritorilor experiența ei din Singapore, dintr-un restaurant cu autoservire. Față de localurile de la noi, acolo fiecare și alege ingredientele dorite iar bucătarul le gătește pe loc, în fața clienților.
Vedeta a fost de-a dreptul surprinsă de preparatul final, dar și de preț. Ea a ales din multitudinea de ingrediente legume proaspete, multe ciuperci, verdețuri și noodles, iar nota de plată a indicat 18 Euro, aproximativ 90 de lei.
”În orașul acesta, cu atât de mulți oameni bogați, eu am ales să mănânc la ‘Împinge tava. Woe! Dar cum arată vitrina aceasta… ireal! Nici nu zici că sunt adevărate legumele acestea. Sunt perfecte, uitați ce culori au! Au și pește, au și noodles de toate formele, de toate culorile. Care este faza? Vii aici, îți iei un castron și îl umpli cu ce vrei tu.
Eu, de data asta, am ales numai legume, multe ciuperci, că îmi plac. Și nu mă întrebați ce am mai pus, că habar nu am cum se numesc, am pus la nimereală… Și am așteptat ca doamna din față să-mi gătească mâncarea. A ieșit asta… Este o ciorbă.
Nu mă așteptam, mă gândeam că o să vină orez cu legume pe plită, în fine. Într-un lighean… Este imens castronul, de aici cred că mâncăm cinci. Ia fiți atenți, mie îmi place să mănânc picant. Aici erau vreo patru trepte. Ultima era ghost spicy.
Eu am ales-o pe prima, mild spicey, ca să fie clar! Mănânci și plângi. La propriu și la figurat. Deci, nu! Mă ustură toate cele. Dar a fost super bun. Nu mă întrebați cum a fost desertul, pentru că habar nu am. Am comandat un desert foarte popular în Asia de sud-est, ceva cu lapte de cocos și multă gheață și jeleu.” a povestit știrista de la Pro TV.