27 iun. 2023 | 12:57

Dinu Maxer, cuvinte dure despre Deea. Ce a spus despre fosta soţie după ce l-a întâlnit pe noul ei iubit: „Un gol!”

Monden
Dinu Maxer, cuvinte dure despre Deea. Ce a spus despre fosta soţie după ce l-a întâlnit pe noul ei iubit:

După 18 ani de căsnicie, Dinu Maxer și Deea au decis să pună punct relației. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, drumurile lor se mai intersectează din când în când. Recent, artistul a dat nas în nas cu fost sa iubită la un eveniment monden. Toată lumea prezentă la eveniment se aștepta să iasă scântei, însă nu a fost deloc așa ci din contră.

Dinu Maxer, întâlnire neașteptată cu fosta sa soție

Dinu Maxer a luat parte la un eveniment monden. Nelipsită de la eveniment a fost și fosta soție a acestuia, care a venit însoțită de noul său iubit. Lumea prezentă la eveniment se aștepta ca artistul să facă o scenă de gelozie. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat. Solistul trupei Axxa a avut și un mesaj pentru fosta sa soție. Dinu Maxer a declarat că Deea poate să se mărite cu noul ei iubit, Robert Drilea. Mai mult, acesta a adăugat că nu mai simte nimic pentru fosta sa soție.

„Am fost și eu la petrecerea unde Deea era cu Robert ! Nu mă roade nici un pic gelozia! Da, deloc! Ăsta e adevărul, pur și simplu îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol! Psihologii, probabil, pot să explice mai bine fenomenul, că pe mine lumea nu mă crede.

Nici atunci când am venit la ea la ușă și l-am văzut pe Robert, în prag, nu am simțit nimic! I-am întins mâna și am făcut cunoștință cu el! Poate să se și mărite mâine Deea că nu simt nimic! ”, a declarat Dinu, despre întâlnirea de gradul zero cu fosta soție și actualul ei partener pentru Click. 

”Deocamdată, aștept să mă îndrăgostesc”

După despărțire, artistul a încercat să-și găsească liniștea în brațele altor femei. În încercarea de a nu crea confuzii, Dinu Maxer a venit cu noi detalii despre viața sa amoroasă.

„La Dubai am fost cu Magdalena Chihaia, dar această plecare a fost făcută în ideea de explora viața de noapte din zona salsa a Dubaiului și am luat legătura cu lumea salsa de acolo.

Magdalena activează de mult timp în zona salsa de acolo. O să fim împreună brand ambasadori, anul viitor, la un eveniment. E partenera mea acolo de afaceri, dar nu e  iubită! Deocamdată, aștept să mă îndrăgostesc, asta vreau la momentul ăsta!”,  a mai spus cântărețul de la trupa Axxa pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Câți bani câștigă Dinu Maxer, după divorț, cu trupa AXXA: ”Nu ne-am reunit pentru a construi o fabrică de bani” EXCLUSIV

 

 

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Cât de bolnav este Ion Țiriac. S-a aflat totul
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Se montează obligatoriu pe mașini. Nu mai poți circula după 1 ianuarie. Îți ia pe sus mașina dacă te prinde
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
BANI ÎN PLUS de SĂRBĂTORI pentru ROMÂNI! SUMELE intră DIRECT PE CARD
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro