19 iun. 2023 | 13:18

Ce plantă ți se potrivește în funcție de zodie. Surpriză mare la Gemeni

Știri generale
Ce plantă ți se potrivește în funcție de zodie. Surpriză mare la Gemeni

Din fericire, zodiile noastre pot da o indicație despre ceea ce prețuim și ce tipuri de plante pot fi potrivite pentru noi. De la Capricornii tradiționali, la Leii demonstrativi, acum veți afla ce  plante se potrivesc cel mai bine fiecărui semn astrologic.

Planta care îți vine mănușă în funcție de zodie

Câteodată, stai în casă şi ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce?  Ei bine, află că sunt anumite plante care te obosesc, pentru că nu se potrivesc cu zodia ta. În cele ce urmează, o să aflii care sunt plantele  benefice în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Nu este un secret că ești o personalitate îndrăzneață, astfel că o tufă de trandafiri ar fi perfectă pentru tine. La prima vedere, trandafirii ar putea părea puțin tradiționali. Totuși, trandafirii sunt cunoscuți pentru a semnifica pasiune, iar explozia lor superbă de culoare este ideală pentru a da viață spațiului tău exterior an de an.

Taur

Dragostea ta pentru frumusețe și estetică nu se aplică doar alegerilor de design de interior, ci și la cele de exterior. Astfel că, Ca semn guvernat de Venus (care este planeta iubirii și frumuseții), o plantă precum liliac este ideală pentru grădina ta. Liliacul necesită îngrijire și răbdare specifice pentru a înflori, ceea ce te face candidatul perfect, având în vedere răbdarea cu care ești înzestrat.

Gemeni

Nu te-ai fi așteptat la asta, dar, află că, lavanda este o plantă de exterior pe care o poți folosi cu siguranță în grădina ta. Planta începe de obicei să înflorească în timpul sezonului zodiacal și este, de asemenea, o plantă cunoscută pentru a ajuta la crearea unei atmosfere calme și relaxante, care este perfectă pentru mintea ta agitată, uneori haotică.

Rac

Plantele  sunt întotdeauna ceva la care să acordați atenție. Ca semn guvernat de Lună, s-ar putea să vă simțiți atrași de  ”floarea lunii”. Aceste flori înfloresc noaptea, creând o expoziție superbă, iar prezența lor poate anima cu adevărat un spațiu în aer liber pe tot parcursul lunilor de vară. 

Leu

Vrei ca grădina și spațiul tău în aer liber să fie la fel de vibrante ca tine. Fiind semnul zodiacal guvernat de Soare, există o mulțime de opțiuni notabile pentru tine, precum floarea-soarelui. Cu toate acestea, o potrivire mai bună pentru tine ar putea fi gălbenelele. Cu nuanțele lor calde și de foc, se aliniază deja cu natura semnului de foc și beneficiază cel mai mult de lumina directă a soarelui. Acestea au o întreținere relativ redusă și chiar funcționează bine pentru a ține dăunătorii departe, făcându-le o plantă ideală pentru a vă bucura fără a fi nevoie să vă perturbați programul încărcat.

Fecioara

Când vine vorba de cultivarea spațiilor exterioare, uneori efortul suplimentar merită răsplata, nu-i așa, Fecioarelor? Nu vă este frică să vă murdăriți puțin mâinile sau să acceptați o provocare, așa că o plantă precum superba gardenie ar fi o alegere excelentă pentru voi. Petalele albe uimitoare sunt adesea admirate de mulți, dar este o plantă care necesită o întreținere ridicată și va necesita o persoană cu adevărat angajată să o vadă să prospere, iar voi sunteți potriviți.

Balanța

La fel ca și colegul tău semn guvernat de Venus, Taur, ești un mare fan al esteticii. Îți place să adaugi frumusețe în toate spațiile tale, așa că o plantă precum hortensia este completarea perfectă pentru grădina ta. Hortensiile sunt atât de multe soiuri și culori, încât nu este dificil să găsești una care să se potrivească gustului tău special. Nuanțele lor izbitoare și atractia prietenoasă cu alergenii le fac una dintre cele mai populare plante.

Scorpion

Suculentele pot avea o popularitate extremă ca plante de interior, dar pot fi binevenite și în spațiile exterioare. Ca semn fix, sunteți atras de plantele care sunt capabile să reziste în timp, astfel suculentele sunt o alegere perfectă pentru tine. Fie că optezi pentru plantele de aloe și proprietățile lor vindecătoare sau pentru o opțiune mai colorată, cum ar fi planta fantomă, cu siguranță vei găsi o suculentă care se simte ca acasă în spațiul tău.

Săgetător

Îți dorești ca grădina ta să fie la fel de plină de energie și viață ca și tine. Optarea pentru  o plantă precum garoafele, care sunt adesea asociate cu sărbătoarea și bucuria, este o alegere perfectă pentru energia ta plină de viață semnului de foc. Sunt considerate a fi rezistente și vin în mai multe culori și, cu siguranță, știu cum să capteze atenția.

Capricorn

Când alegi plante pentru spațiul tău exterior, ești la fel de interesat de funcționalitate, precum și de design. Preferiți plantele care pot servi unui scop, cum ar fi crearea unui chenar sau adăugarea de verdeață suplimentară pentru a umple spațiul gol. Acest lucru face ca arbuștii de cimiș să fie perfect pentru natura ta practică..

Vărsător

Ești departe de a fi un tradiționalist, inclusiv în spațiul tău de grădină. La prima vedere, o plantă, cum ar fi petunia, poate părea prea populară pentru gustul tău eclectic, dar petuniile vin într-o mare varietate de culori și tipuri. În plus, sunt relativ ușor de îngrijit, ceea ce înseamnă că poți petrece mai mult timp bucurându-te de hobby-urile tale mai degrabă, decât să te ocupi de plante rebele.

Peștii

Beneficiezi cel mai mult de plantele care îți îmbunătățesc creativitatea, așa că are sens ca o plantă precum nufărul să fie potrivită pentru tine. Ca semn de apă, ești atras de plantele care prosperă într-o atmosferă acvatică și, dacă se întâmplă să ai un mic iaz  în grădina ta, aceste plante pot ajuta la reglarea și protejarea spațiului. În plus, nuferii sunt adesea legați de ideea spirituală a renașterii, deoarece își închid petalele noaptea și se redeschid când soarele răsare, ceea ce se potrivește bine naturii tale.

Citește și: Zodiile care se despart în iulie 2023. Vor vărsa lacrimi amare, nativii care au ghinion în dragoste

Digisport.ro
Are zeci de milioane de euro și un avion privat, dar merge cu metroul și autobuzul în București
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Europa, salvată de o beție cruntă. Împăratul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfăta cu o fântână de alcool
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Don Pepe și familia, ședință foto de lux. Poze de album în Veneția
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro