16 iun. 2023 | 14:05

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie cu Mihai Voropchievici. Zodia care scapă dintr-o situație dificilă VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie cu Mihai Voropchievici. Zodia care scapă dintr-o situație dificilă VIDEO EXCLUSIV
Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie cu Mihai Voropchievici

Horoscopul săptămânii 19 – 25 iunie 2023 este prezentat de astrologul Mihai Voropchievici în cadrul rubricii AstroPlay de pe site-ul Playtech Știri, contul nostru de Facebook și pe canalul de YouTube. În fiecare zi de vineri, la ora 14:00, celebrul astrolog vă prezintă cele mai noi mutări ale astrelor și impactul pe care ele îl vor avea asupra tuturor nativilor din zodiac, în zilele ce vor urma.

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie cu Mihai Voropchievici

Berbec / Ascendent Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea parte de multă comunicare, toate lucrurile sunt la nivel normal. S-ar putea să existe posibilitatea unui telefon sau a unei scrisori care să ducă la o deplasare. Este posibil să apară o reuniune în familie. Săptămâna 19 – 25 iunie vine cu multe lucruri frumoase pentru acești nativi.

Taur / Ascendent Taur

Nativii din zodia Taur sunt într-o perioadă de visare. Totul din viața lor este la nivel excelent, au parte de fericire și reușite. Vor căuta, cu toate forțele, să se afirme pe cât de mult pot. Vă vor fi recunoscute toate meritele. Dacă ați avut o situație dificilă, ce părea fără ieșire, aflați că o să apară rezolvarea ei. Evident, este fericită. Vitalitatea este mare, la cote înalte, iar nativii cu înclinații artistice vor avea un mare succes. Vor fi extrem de creativi, vor face opere alese.

Gemeni / Ascendent Gemeni


Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de un început nou, posibil să demareze o afacere. Sunt puși în situația de a accționa ceva nou. Puteți cunoaște un partener nou, tânăr/ă, frumos/asă, simpatic/ă. Veți avea, însă, o energie combativă, veți avea dialoguri în contradictoriu. Dar nu asta e problema, ci faptul că aveți șansa să vă lansați într-o nouă afacere, o zonă de interes pe care o așteptați de mult. Cert este că veți demara ceva nou în săptămâna care vine!

Rac / Ascendent Rac

Nativii din zodia Rac au o simbolistică mai cenușie, e ceva care vă interesează, timpul se oprește în loc și aveți mai multă înțelepciune. Vreți să aduceți ceva nou în viața voastră. Aveți nevoie și de multă liniște și de puțină singurătate. Dacă sunteți în vârstă, o să primiți o recompensă tardivă, pe care o așteptați de ceva timp. Săptămâna următoare o să vă aducă mai multă seriozitate pe chip și timiditate. Nativii tineri, de 18-20 de ani, pot resimți și ei timiditatea în contactele cu oamenii din jurul lor. Nu e nimic rău, veți primi lucruri bune, fericire și rezultate mulțumitoare!

Leu / Ascendent Leu

Nativii din zodia Leu vor avea și ei parte de întârzieri în reușitele lor. Vine finalul unei situații care v-a ținut destul de tensionați și care, efectiv, v-a dat de lucru o bună perioadă de timp. Vine o transformare care se impune, de care aveți nevoie. Vine un sfârșit de care aveți nevoie, dar și un eșec. Tot ce puteți face e să vă mobilizați și să acceptați că viața nu vine doar cu reușite. Trebuie să credeți în forțele voastre, eșecurile sunt lecții de viață care vă ajută să avansați.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Nativii din zodia Fecioară au o carte foarte bună. Săptămâna vine cu un echilibru bun, sunt stăpâni pe situație și au controlul tuturor lucrurilor din viața lor. E posibil să facă și o călătorie, poate chiar în străinătate, de ce nu. Sunt lucruri care vă vor conduce să descoperiți niște pasiuni noi în viața voastră. Aveți grijă și înaintați cu siguranță! Astrele prezic numai succes și reușite, dacă sunteți afaceriști se anunță un contract nou care trebuie semnat.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici

Balanță / Ascendent Balanță

Nativii din zodia Balanță au o carte excelentă, poate cea mai bună. Vin reușite pe toate domeniile! Vreți multe și orice întreprindeți, reușiți să și duceți la bun sfârșit. Deznodământul fericit al unei situații se anunță pentru săptămâna următoare. După toate așteptările pe care le-au avut, astrele vin cu energii fantastice, extraordinare. Doamne ajută și gânduri bune!

Scorpion / Ascendent Scorpion

Nativii din zodia Scorpion vor avea ceva întârzieri săptămâna următoare, în ciuda faptului că este o lună bună. Toată energia voastră va fi bine canalizată, veți avea forță de acțiune și veți fi dominați de dorința de a controla tot ceea ce înseamnă afacere, colaborare, prietenie. Sunteți foarte dinamici, combativi și veți avea reușite. Sunteți pe cai mari!

Săgetător / Ascendent Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor avea o săptămână plină de amintiri, în care trăiesc în trecut. Sunt mai visători, pasivi, stau mai mult în familie și nu mai au chef să plece de acasă. Vor avea o mare receptivitate a emoțiilor. Vor alege tot ceea ce cred ei din acest context: amintiri, pasivitate, familie, receptivitate care vă caracterizează. În funcție de acest considerent, vor acționa spre binele lor. Focul mai pălește un pic, e cald, e bine, dar trăiți în trecut.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Nativii din zodia Capricorn au o carte mai puțin benefică. Vor avea multe iluzii, credința că vor reuși, dar cineva îi va abandona. Dacă au pornit într-o afacere, este posibil să aibă un șef mai schimbător, pe care să nu îl cunoască bine, și să apară o trădare. Sunt prizonierii unei situații și nu vor putea face mare lucru săptămâna următoare. Practic, este o perioadă de visare și înțelegere, comportament vizavi de alții care v-au uitat, neglijat. E posibil să nu vă caute nimeni să vadă dacă vă e bine sau rău.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au o carte bună care simbolizează o acțiune nouă, o activitate profesională reușită. E posibil să își schimbe locul de muncă, vor alege ceva mai bun, pe măsura cunoștintelor avute. Ele vă vor ajuta să demarați o acțiune nouă ce vine cu o realizare materială pozitivă. Veți avea un salariu mai bun, mai consistent și veți fi mai mulțumit!

Citește și: Zodiile care au noroc în dragoste în această vară. Se vor îndrăgosti din nou

Pești / Ascendent Pești

Nativii din zodia Pești au nevoie de puțină receptivitate, să dea dovadă de gentilețe, răbdare și dragoste de natură. Cei care au copii vor avea o săptămână bună și cu o fecunditate înaltă. Există o singură condiție: trebuie să obțină niște secrete nebănuite, neștiute, de la partener. Veți pleca undeva în vacanță sau o deplasare scurtă, iar lucrurile vor fi pozitive. Dacă sunteți receptivi și gentili, anturajul vă va iubi mai mult. Este posibil ca așa să primiți o informație extrem de utilă.

Citește și: Cea mai inteligentă zodie din horoscop. Astrologii s-au pus de acord, e la distanță mare față de ceilați nativi

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!
Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Motivul pentru care bikini de damă au o fundiță în partea din față. Puțină lume știe adevărul
EVZ.ro
Vești proaste pentru români. Garanția ambalajelor se dublează, de anul vitor
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a renunțat Teo Trandafir la prima căsnicie. Motivul e complet aberant
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
El va fi viitorul președinte al României. Cine îi ia locul președintelui Klaus Iohannis
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
ELENA LASCONI, VIZITĂ SECRETĂ! A fost FOTOGRAFIATĂ pe ASCUNS
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro