15 iun. 2023 | 13:02

Imagini emoționante de la înmormântarea lui Stephan Pelger. Mama regretatului designer, declarații șocante: „M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința” FOTO EXCLUSIV

Monden
Imagini emoționante de la înmormântarea lui Stephan Pelger. Mama regretatului designer, declarații șocante:
Imagini emoționante de la înmormântarea lui Stephan Pelger. Ce mesaj dureros a transmis mama regretatului designer. FOTO EXCLUSIV

Playtech Știri îți prezintă, în exclusivitate, imagini emoționante de la înmormântarea lui Stephan Pelger, regretatul creator de modă care a fost condus pe ultimul drum joi, 15 iunie. La tristul eveniment au fost prezente mai multe nume cunoscute din lumea mondenă. Mama regretatului designer, declarații dureroase: „M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința”.

Imagini emoționante de la înmormântarea lui Stephan Pelger

Numele lui Stephan Pelger se află pe buzele tuturor. Celebrul creator de modă a fost descoperit fără suflare, săptămâna trecută, pe 8 iunie, în propriul său atelier din Sectorul 2 din București. Artistul în vârstă de 44 de ani a decis să își pună capăt zilelor, spânzurându-se. Lumea mondenă și apropiații designerului au trăit un real șoc la aflarea veștii tragice.

Mama adoptivă a lui Stephan Pelger se afla în stare gravă într-un spital din Germania, în momentul în care a aflat că fiul său a decis să își încheie socotelile cu viața. Înainte de a primi trista veste, medicii au sedat-o. Pentru că circumstanțele au fost de așa natură, femeia a decis să îl incinereze pe regretatul său fiu.

După demersul cu pricina, joi, 15 iunie, regretatul designer a fost condus pe ultimul drum. Ceremonia de înmormântare a avut loc în fața Capelei Cimitirului Evanghelic-Luteran din București și a fost organizată atât în limba română, cât și în limba germană. La eveniment au luat parte peste 200 de oameni, printre care și nume cunoscute din lumea mondenă.

Mesajul mamei: „M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința”

Printre vedetele prezente la înmormântare, care i-au adus un ultim omagiu regretatului Stephan Pelger, s-au numărat și Andreea Raicu, și mezzosoprana Andreea Ilie, care a interpretat „Ave Maria”. Pe lângă vedete, au mai fost prezenți câțiva colegi de liceu ai designerului și prieteni care au rememorat diverse momente trăite împreună.

Cintia Lazăr a descris cum regretatul Stephan Pelger, în anii de liceu, a încercat să copieze într-un mod original la o oră de istorie, când a fost ascultat de profesor și avea nevoie neapărat de o notă mare. Și-a înregistrat lecția pe o casetă, apoi în fața profesorului a început să o turuie, cu căștile în urechi. Doar că, la un moment dat, caseta s-a stricat, iar elevul a început să vorbească despre elemente care nu aveau treabă cu subiectul, stârnind amuzamentul tuturor colegilor.

După episoadele frumoase rememorate de cei prezenți la eveniment, mama adoptivă a lui Stephan Pelger a susținut, de asemenea, un scurt discurs care pe mulți i-a șocat.

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, a spus mama adoptivă a regretatului creator de modă.

Rugăciunea episcopului: „Să-i înțelegi greutatea poate prea mare

Episcopul Bisericii Luterane, unde a fost organizată înmormântarea lui Stephan Pelger, a făcut o rugăciune finală special pentru regretatul designer.

„Dumnezeule, te rugăm să-i înțelegi greutatea poate prea mare cu care s-a luptat în ultimele luni și să-i ierți tot ceea ce noi nu suntem capabili să înțelegem. Iar noi, ceilalți, care ne despărțim azi de el, să-i purtăm cu recunoștință amintirea și bucuria de a trăi”, sunt cuvintele episcopului Bisericii Luterane.

Ulterior, liderul spiritual le-a cerut celor prezenți la eveniment să treacă prin fața urnei în care a fost depusă cenușa lui Stephan Pelger și să-și ia un ultim rămas bun de la acesta. Ceremonia a fost prelungită cu circa 30 de minute, cei prezenți la fața locului discutând, în grupuri mici, despre cel care s-a stins din viață și împărțind mici pachete de apă și colivă.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România, o mare forță în UE. Alianța ISTORICĂ ce schimbă viitorul din temelii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro