12 iun. 2023 | 18:03

Anul norocos pentru fiecare zodie. Când îţi va merge cel mai bine, de fapt, care este momentul tău de glorie

Horoscop
Anul norocos pentru fiecare zodie. Când îţi va merge cel mai bine, de fapt, care este momentul tău de glorie

Foarte mulți oameni se întreabă când va fi anul lor norocos. Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a făcut anunțul. Acesta a vorbit despre cei mai buni ani ai fiecărei zodii. Însă, nu toate zodiile vor avea parte de noroc. O anumită zodie va fi marcată de încercări grele și va trece prin mai multe divorțuri. Află ce-și rezervă astrele atât pe plan financiar cât și pe plan personal.

Berbec

Astrele rezervă lucruri bune berbecilor, care vor avea ocazia să se afirme pe plan profesional. În această perioadă, aceștia sunt tot mai hotărâți să-și întemeieze o familie. Însă, această dorință va pune berbecul pe căutări. Nativii acestei zodii se vor maturiza începând cu vârsta de 25 de ani, până la 35.

Taur

Aceștia nu vor lăsa niciodată munca să fie pe locul întâi. Din acest motiv, taurii nu vor căuta un al doilea job. Însă, odată cu venirea vârstei de 30 de ani, aceștia vor intra într-o anumită criză. Potrivit numerologului, Mihai Voropchievici, de la această vârstă vor începe să se focuseze asupra carierei și apoi pe familie. Pe plan profesional, aceștia se vor împlini în jurul vârstei de 40 de ani.

Gemeni

Gemenii se pare că nu sunt la fel de norocoși ca și restul zodiilor. Aceștia își vor lua viața în piept de la vârste fragede. Încă de la vârsta de 19 și 20 de ani, aceștia își stabilesc prioritățile și se vor gândi serios la ce vor face în timpul vieții. Acest lucru îi va face să-și îndeplinească la timp toate obiectivele pe care și le propun. Însă, lucrurile nu vor sta atât de bine pe plan personal. Această zodie își va întemeia cu greu o familie. Este posibil ca aceștia să treacă printr-o serie de divorțuri. Gemenii vor reuși să se afirme între 25 și 35 de ani.

Rac

Chiar dacă  vor trece prin perioade lungi de căutări, aceștia vor reuși să-și facă o familie, în jurul vârstei de 35 de ani. Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru firea lor inteligentă și creativă. Datorită acestor trăsături, aceștia vor ieși în evidență. Pe plan profesional, împlinirea vine mai repede și anume în jurul vârstei de 20-35 de ani.

Leu

Și leii se remarcă prin trăsăturile lor de caracter. Aceștia sunt serioși și nu-și pierd timpul cu lucruri inutile. Această trăsătură de caracter i-a împins către alegeri serioase în viață. Alegerile înțelepte îi vor porpulsa în carieră. Astfel, aceștia se vor afirma între 20 și 45 de ani. De altfel, leii au cea mai lungă perioadă de glorie din întreg zodiacul.

Fecioară

Fecioarele sunt niște persoane liniștite, care se bazează foarte mult pe noroc. Chiar dacă își croiesc mai greu drumul în viață, acestea vor reuși să-i ajungă pe restul din urmă. Pe lângă succes, fecioara se va axa și pe crearea unei bunăstari necesare pentru tot parcursul vieții. Nativii acestei zodii se vor căsători mai devreme. Cu toate acestea, fecioarele vor trece prin mai multe despărțiri. Însă, a doua căsătorie sau relație se va dovedi a fi una bună. Împlinirea pe plan amoros vine între vârsta de 35 și 50 de ani.

Balanță

Balanțele sunt cunoscute pentru firea lor liberă și neîngrădită. Datorită acestor calități, acestea nu se vor supune niciunei condiții. Mai mult, acestea știu să-și croiască drumul spre succes. În ciuda dedicării pentru locul de muncă, balanțele sunt familiste convinse, care visează la o familie fericită. Acestea vor reuși să facă ceea ce-și doresc până la vârsta de 35 de ani. Spre deosebire de alte zodii, balanțele iau în serios viața de la vârste fragede.

Scorpion

Spre deosebire de balanțe, scorpionii sunt mai atrași de lucruri distractive și care le aduc plăcere. Abia de la vârsta de 30 de ani, aceștia se vor gândi la viitorul lor de succes. Cu toate acestea, sunt și excepții care întăresc regula. Pe plan persoanl, aceștia acționează într-un mod aparte. Nativii acestei zodii se pot îndrăgostii repede. Însă, sunt și execpții. Unii scorpioni pot sta necăsătoriți și 10 ani. Împlinirea pentru acești nativi vine în jurul vârstei de 45 de ani.

Săgetător

Spre deosebire de alte zodii, săgetătorii sunt delăsători și nu se gândesc la ziua de mâine. Însă, cu toate acestea, săgetătorii se bazează foarte mult pe noroc. Chiar dacă nu se vor chinui prea mult pentru ceea ce-și dotresc, aceștia tot vor obține acest lucru. Pe lângă noroc, aceștia se vor baza și pe inteligența lor extraordinară. Această zodie va reuși să-și atingă toate obiectivele în jurul vârstei de 45 de ani.

Capricorn

Încă de la vârste fragede, capricornii se remarcă prin seriozitate. Această trăsătură îi determină să-și delimiteze din timp prioritățile. Aceștia sunt la fel de familiști și nu au dubii când vine vorba de persoana potrivită. Împlinirea pe plan personal vine în jurul vârstei de 25 și 35 de ani.

Vărsător

Ca și săgătătorii, aceștia sunt firi delăsătoare dar inteligente. Din acest motiv, le va fi foarte greu să se împlinească pe plan profesional. Vor avea momente în viață, când lucrurile nu le vor ieși așa cum vor. Însă, după vârsta de 30 de ani, aceștia se vor mobiliza. În jurul vârstei de 45 de ani, aceștia reușesc să dea lovitura.

Pești

Peștii au planuri mărețe. Însă, aceștia nu au suficient timp. Timp de 10 ani, aceștia vor lupta pentru dorințele și visele lor. Astfel, aceștia își vor atinge obiectivele destul de repede. Împlinirea vine în jurul vârstei de 25 și 35 de ani.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ultima oră despre vizele de SUA. Românii nu primesc vești bune
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro