10 iun. 2023 | 18:28

A fost prins suspectul principal care ar fi omorât-o pe fata de 12 ani. Unde a fost găsit

News
A fost prins suspectul principal care ar fi omorât-o pe fata de 12 ani. Unde a fost găsit
A fost prins suspectul principal care ar fi omorât-o pe fata de 12 ani. Autoritățile l-au preluat chiar de la locul de muncă.

Noi informații în cazul crimei de la București! A fost prins suspectul principal care ar fi omorât-o pe fata de 12 ani și i-ar fi depus trupul în lada unei canapele dintr-un apartament din capitală. Marcel Șerbuc, pe numele său, este cunoscut drept un bărbat violent, care și-ar fi agresat fizic inclusiv mama și ar fi violat și o fată din Suceava.

A fost prins suspectul principal care ar fi omorât-o pe fata de 12 ani

Cazul fetiței în vârstă de 12 ani, al cărei trup neînsuflețit a fost descoperit în stare de putrefacție în lada unei canapele dintr-un apartament bucureștean, ține prima pagină a ziarelor. Playtech Știri îți prezintă, pe scurt, firul evenimentelor. Minora se afla în custodia tatălui biologic, însă vacanța de Paște a petrecut-o împreună cu mama sa și iubitul acesteia, ambii veniți din străinătate pentru o perioadă scurtă de timp.

La un moment dat, tatăl biologic a încercat să ia legătura cu fetița lui, însă a constatat că atât aceasta, cât și mama sa erau de negăsit. În circumstanțele date, bărbatul a decis să apeleze la Poliție. După analizarea și compararea mai multor probe biologice, medicii legiști au descoperit că trupul neînsuflețit al minorei a fost ascuns în lada unei canapele.

Copila a avut parte de o moarte violentă, medicii legiști descoperind în jurul gâtului său un cordon. Anamaria Constantin, pe numele său, ar fi murit strangulată de iubitul mamei sale, prin asfixiere mecanică, potrivit informațiilor disponibile în presă. Trupul său a fost pus în doi saci de plastic, ascunși în lada canapelei din imobilul pe care bărbatul îl închiriase în București.

Anchetatorii au făcut eforturi uriașe pentru a afla cine este criminalul Anamariei Constantin, principalul suspect fiind, așa cum am menționat deja, iubitul mamei sale, Marcel Șerbuc. Bărbatul a fost dat în urmărire internațională de către autoritățile de la București, iar la cazul crimei au contribuit mulți reprezentanți ai instituțiilor de specialitate.

Unde a fost identificat Marcel Șerbuc, iubitul mamei copilei ucise

Judecătorii au emis pe numele lui Marcel Șerbuc un mandat de arestare în lipsă, precum și un mandat european de arestare. Asta înseamnă că, imediat ce a fost prins, poate fi extrădat în România. Ultima dată, bărbatul a fost localizat în Olanda, autoritățile de la Amsterdam făcând eforturi pentru a-l găsi.

Potrivit celor mai recente informații, Marcel Șerbuc a fost prins de autoritățile olandeze la locul său de muncă. Principalul suspect în cazul crimei împotriva minorei de 12 ani urmează să fie extrădat în România și supus unor ample audieri. Până la momentul redactării acestui articol, se știe că iubitul mamei copilei ucise și-ar fi recunoscut fapta față de concubina sa.

Marcel Șerbuc a fost certat cu legea și în trecut. El este cunoscut ca fiind un bărbat agresiv. Și-ar fi lovit chiar propria lui mamă și ar mai fi violat o fată din județul Suceava.

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Randi, prima reacție după răspunsul IML: Am refuzat să fac testul
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Reguli ITP 2024. Mașinile care nu mai trec inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro