08 iun. 2023 | 07:58

Gabriela Prisăcariu, anunțul care i-a surprins total pe fani. Dani Oțil se va bucura, cu siguranță

Monden
Gabriela Prisăcariu, anunțul care i-a surprins total pe fani. Dani Oțil se va bucura, cu siguranță
„Foarte tare să doarmă copilul toată noaptea!”

Celebrul Dani Oțil se bucură de privilegiul de a fi tătic, iar relația sa cu Gabriela Prisăcariu este cât se poate de bună. Numai că, recent, fanii Gabrielei de pe Instagram au aflat care este planul de viitor al celor doi, sau cel puțin așa a dat de înțeles soția celebrului matinal Dani. Citește mai departe și află care este anunțul care i-a surprins total pe fani.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, unul din cuplurile cele mai urmărite pe internet

După ce multă vreme, celebrul matinal Dani Oțil a avut mai multe relații, și-a luat prin surprindere fanii atunci când s-a aflat că a decis să se căsătorească cu Gabriela Prisăcariu, un fotomodel destul de apreciat în România. Surpriza a fost și mai mare, ulterior, când a venit, relativ rapid, micuțul lor băiețel pe lume.

Vezi și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își măresc familia. Noul membru a fost primit cu mare bucurie

Se pare că cei doi au o relație cât se poate de frumoasă, mărturie stând și pozele, filmulețele publicate de amândoi pe Instagram sau alte rețele de socializare. Când a venit pe lume micuțul Luca Tiago, majoritatea fanilor erau luați prin surprindere, iar poze cu micuțul membru al familiei Oțil erau așteptate. Dar au avut ceva de așteptat fanii până să-l cunoască pe Luca Tiago.

„Nu sunt pregătit!”

Cât despre postura de tătic, Dani Oțil recunoștea la un moment dat că-i era teamă de acest lucru, spunând atunci:

„Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc.

Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompă de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a comentat Dani Oțil.

Vezi și: Ce nu a vrut Dani Oțil să aibă la nuntă. A reuşit să o convingă şi pe Gabriela, din copilărie i se trage: „Nu mi-au plăcut niciodată”

Gabriela Prisăcariu: „Foarte tare să doarmă copilul toată noaptea!”

Foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, Gabriela Prisăcariu împărtășește fanilor săi multe din lucrurile pe care le face zilnic, precum și momente inedite din viața sa de mămică. În ultimul clip publicat, Gabriela Prisăcariu povestește că, în cele din urmă, Luca Tiago a reușit să doarmă toată noaptea, având în vedere că până acum se trezea de cel puțin două ori pe noapte, după cum relatează Gabriela.

Fericită de acest aspect al vieții de bebeluș, Gabriela Prisăcariu și-a luat prin surprindere fanii prin declarația de la finalul clipului, spunând că „Foarte tare să doarmă copilul toată noaptea! Gata! Mai fac unul!

„Vreau să trec această zi în calendar, pentru că este pentru prima dată când Tiago a dormit toată noaptea. Ce-i drept, a adormit mai târziu, pe la 10 și un pic. Dar, el se trezește cam de două ori să mănânce, și de multe alte ori ca să mă verifice.

Dar, a dormit toată noaptea, și a dormit până pe la nouă. Nu știam cât să mai dorm, ce să fac cu tot timpul ăsta. Bine, ca să vă dați seama cât sunt de stresată, la unu jumate , pentru că de obicei asta era ora lui, prima trezire, el s-a foit puțin, eu eram deja cu lăpticul în camera lui, și el dormea.

Nu mi-a venit să cred. Foarte tare! Este foarte tare să doarmă copilul toată noaptea. Gata! Mai fac unul!”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Vezi și: Cadoul de 100.000 de euro pe care Dani Oțil i l-a făcut Gabrielei Prisăcariu: „Ce să știe țăranca”

Dacă va mai veni sau nu pe lume un nou membru al familiei, rămâne de văzut, dar cert este că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu este unul din cuplurile cele mai urmărite pe internet.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Boris Johnson, declarații șocante. A vrut să invadeze Olanda
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
INTERZIS dacă ai casă la curte. Ce NU ai voie să plantezi sau să construieşti în propria curte
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro