03 iun. 2023 | 21:47

Nuntă mare în showbiz! Irina Deaconescu şi fotbalistul Cristi Manea s-au căsătorit. Rochia miresei a atras toate privirile

Monden
Nuntă mare în showbiz! Irina Deaconescu şi fotbalistul Cristi Manea s-au căsătorit. Rochia miresei a atras toate privirile
Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit

Irina Deaconescu și fotbalistul Cristi Manea s-au căsătorit. Nunta a avut loc pe plajă, iar cei doi îndrăgostiți au atras toate privirile, mai ales Irina, cu rochia ei de mireasă. Cum a arătat nunta celor doi, aflați în rândurile următoare.

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit

Irina și Cristi formează un cuplu de câțiva ani, iar recent au hotărât să facă marele pas. Cei doi au împreună deja două fetițe foarte frumoase cu care se mândresc și le iubesc. Îndrăgostiții au decis să se cunune la starea civilă fără ca măcar părinții să știe ce s-a întâmplat, însă pentru cununia religioasă au decis să facă o schimbare.

Irina Deaconescu și Cristi Manea au ales să facă nunta în aer liber, pe malul mării. Invitații nu au fost puțini, iar totul a fost aranjat până la cele mai mici detalii, așa cum au plănuit de la început cei doi.

Irina a fost îmbrăcată cu o rochie albă cu tul, mulată pe corp, puțin largă în partea de jos și cu mâneci lungi, iar Cristi a ales un costum negru. Chiar dacă a fost nunta celor doi, în centrul atenției au fost cele două fetițe, Victoria și Venus, îmbrăcate și ele în rochițe albe.

Citește și: Nuntă așteptată în showbizul românesc. Au spus ‘da’ la biserică, în aceeași zi cu Smiley și Gina Pistol

„Nu vă gândiți că o să fie ceva complicat, dar detaliile alea mici contează. Îmi doresc să fie totul pe placul meu. Am așa o energie. Nu cred că înțelegeți. Nu-mi vine să cred că urmează nunta mea și e mai repede decât vă așteptați, dar asta o să vedeți pe YouTube, că o să fac niște vlogguri de tip documentar, ca să vedeți cum se desfășoară totul”, a spus influencerița atunci pe InstaStory.

Gestul emoționant făcut de Irina Deaconescu

Irina și Cristi au avut mulți invitați, însă câteva scaune au rămas goale. Cei doi au decis să pună mai multe scaune goale pentru cei care nu mai sunt în viață, deoarece și-au dorit să fie alături de ei prin acest mod. Irina a mărturisit că s-a emoționat în momentul în care a văzut scaunele goale și că îi venea să plângă.

„Acest loc este rezervat în memoria celor care ar fi aici dacă raiul nu ar fi fost atât de departe”, a fost mesajul scris pe biletul pe care influencerița l-a pus pe acele scaune speciale de la eveniment.

Citește și: Nunta momentului în showbiz-ul românesc. Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit