30 mai 2023 | 17:07

Gestul făcut de o tânără în timp ce mergea cu autobuzul. A stârnit indignarea tuturor celorlalţi călători, care e motivul

Social
Gestul făcut de o tânără în timp ce mergea cu autobuzul. A stârnit indignarea tuturor celorlalţi călători, care e motivul
Gestul făcut de o tânără în timp ce mergea cu autobuzul. Află care e cauza revoltei pe care a stârnit-o printre călători.

Gestul făcut de o tânără în timp ce mergea cu autobuzul a stârnit indignare în rândul călătorilor. Fata în vârstă de 19 ani a recunoscut că i s-a reproșat că a fost nechibzuită și nepoliticoasă. Află în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat, de fapt, în mijlocul de transport în comun. Reacțiile utilizatorilor online.

Gestul făcut de o tânără în timp ce mergea cu autobuzul

O tânără în vârstă de 19 ani a stârnit indignare printre călătorii dintr-un autobuz, după gestul pe care l-a făcut. Fata a fost atât de nedumerită de reacțiile pasagerilor încât a decis să povestească în mod public întâmplarea, pe una dintre platformele sociale. Reacțiile utilizatorilor online au fost împărțite.

Tânăra a luat autobuzul, având mai multe genți la ea. Pentru că nu a avut loc suficient pentru a le lăsa la picioare, a ales să le pună pe scaun, ocupând astfel două locuri. În momentul în care a urcat în mijlocul de transport în comun, nu erau prezenți mulți pasageri, astfel încât nu a considerat că gestul său ar putea provoca probleme.

La fiecare stație însă, urcau din ce în ce mai mulți călători, motiv pentru care unii pasageri s-au ridicat în picioare și au preferat să-și acorde locurile altora. Doar că tânăra de 19 ani nu a considerat că trebuia să mute gențile „super grele” de pe scaunele din autobuz, întrucât oricum „majoritatea oamenilor nu vor oricum să stea lângă străini”.

Când tânăra a ajuns la stația la care trebuia să coboare, un pasager a luat atitudine și a mustrat-o, explicându-i că a fost nechibzuită și nepoliticoasă. Fata nu a știut ce să înțeleagă din cele petrecute, potrivit mărturisirilor sale, astfel încât nu a oferit niciun răspuns călătorului.

„Puteai să nu fi fost nechibzuită și nepoliticoasă”

„M-am așezat pe un scaun și mi-am pus bagajele pe scaunul de lângă mine, ocupând practic două locuri pe cont propriu. Din moment ce nu era aglomerat când m-am urcat, nu văd problema.

Călătoria cu autobuzul a fost destul de lungă. Pe măsură ce trecea timpul, tot mai mulți oameni se urcau în autobuz. În cele din urmă a devenit destul de aglomerat, până la punctul în care unii oameni au trebuit să se ridice în picioare.

Cineva mi-a spus în mod pasiv agresiv: Puteai să-ți muți geanta și să nu fi fost nechibzuită și nepoliticoasă. Toată lumea vrea să stea jos, nu doar tu. Nu am răspuns pentru că nu știam ce să spun”, a notat tânăra în vârstă de 19 ani, într-un mesaj publicat pe Reddit.

Mai mult decât atât, fata în vârstă de 19 ani a explicat că nimeni nu i-a cerut să își mute lucrurile. Dacă s-ar fi întâmplat asta, probabil ar fi reacționat. Nu a știut cu ce a greșit, astfel încât a hotărât să ceară sfaturi din partea internauților. Unii i-au luat apărarea, în timp ce alții au susținut că era de datoria ei să facă loc unei alte persoane pe scaunul unde și-a pus gențile.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Scandal sexual. Procuror, acuzat de un politician că i-a făcut propuneri indecente
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Telefoanele care emit cele mai multe radiații. Lista neagră
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Vor fi puși să plătească. Decizie în România pentru acești părinti cu copii: Nu mai putem accepta
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro