29 mai 2023 | 14:14

Un fotbalist de PSG se află în stare gravă, după ce a fost lovit în cap de un cal. „Următoarele 48 de ore sunt decisive”

Sport
Un fotbalist de PSG se află în stare gravă, după ce a fost lovit în cap de un cal. „Următoarele 48 de ore sunt decisive”

Veste cruntă pentru fanii echipei de fotbal PSG. Portarul Sergio Rico se află în stare gravă în spital, după ce a fost lovit de un cal. Medicii sunt rezervați, iar jurnaliștii au aflat că jucătorul formației din Paris este inconștient în secția de terapie intensivă și că următoarele 48 de ore sunt foarte importante.

Portarul Sergio Rico este internat în stare gravă, după ce a fost lovit de un cal

Portarul Sergio Rico trece prin momente îngrozitoare. Portarul a plecat imediat după meciul PSG – Strasbourg în Andaluzia natală. S-a gândit că ar fi frumos să sărbătorească acasă al 11 titlu din istoria clubului. Jucătorul campionei Franței a plecat cu avionul la Malaga, de unde s-a îndreptat spre satul El Rocio, din regiunea Huelva, pentru pelerinajul Romeria del Rocio de Huelva.

Incidentul a avut loc duminică dimineață, dar deocamdată circumstanțele nu sunt foarte clare. Există o variantă potrivit căreia o căruță trasă de catari ar fi intrat în calul în care se afla jucătorul, iar căderea necontrolată i-ar fi provocat răni serioase. A doua ipoteză este că un cal ar fi intrat în cel pe care se afla Rico, iar după ce acesta ar fi căzut ar fi primit mai multe copite în cap din partea patrupedelor agitate.

Cadena Ser a transmis că Rico a fost transportat la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla, cu traumatism cranio-cerebral, iar jurnaliștii au aflat că jucătorul este „în stare stabilă, dar gravă, la terapie intensivă. Nu e conștient, dar e sedat și intubat”. You First, agenția care îl impresariază pe Rico, a postat un mesaj pe social media: „Sergio e pe mâini bune, luptând pentru a-și reveni, în timp ce echipa medicală de la Virgen del Rocio îi oferă cel mai bun ajutor. Trebuie să fim prudenți, mai ales în următoarele 48 de ore”.

Situația este lui Rico este foarte gravă, iar colegii de echipă sunt foarte îngrijorați, iar Nuno Mendes a declarat pentru RMC Sport: „E un moment foarte dificil pentru Sergio Rico. Suntem toți alături de el. Toată echipa e îngrijorată, sperăm că va fi bine și el își va reveni cât mai repede”.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Iubitul Elenei Udrea, decizie radicală. Cum va fi afectat copilul cuplului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro