22 mai 2023 | 19:52

Mihai Albu, atac către Iulia Albu și ceilalți concurenți de la America Express: ‘Un show pentru cei care nu au serviciu’

Monden
Mihai Albu, atac către Iulia Albu și ceilalți concurenți de la America Express: ‘Un show pentru cei care nu au serviciu’
Mihai Albu, atac către Iulia Albu și ceilalți concurenți de la America Express

Iulia Albu a acceptat provocarea America Express și va pleca, alături de iubitul ei, în aventura vieții lor pe Drumul Soarelui. Fostul soț al creatoarei de modă nu vede, însă, cu ochi buni această participare. Ce spune Mihai Albu despre acest lucru și unde va sta fiica lor pe parcursul filmărilor.

Mihai Albu, despre participarea Iuliei Albu la America Express

Iulia Albu este una dintre vedetele care vor face parte din în următorul sezon America Express. Aceasta va porni în frumoasa aventură alături de iubitul ei, Mike, și se declară pregătită să facă față tuturor probelor de foc.

„Este oficial #teamMAIIA America Express începe ACUM! El este Mike și, chiar dacă îmi cântă la vioară nu întotdeauna îmi cântă și în strună. My Partner in craziness and life. Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează!”, a scris Iulia Albu pe contul ei de Instagram.

În acest context, fostul ei soț, Mihai Albu, a vorbit despre participarea ei în emisiune, dar și despre ceea ce se va întâmpla cu fiica lor Mikaela în perioada în care mama sa va fi la filmări.

„Nu, nu m-a contactat”

Designerul a mărturisit că încă nu a fost contactat de vedeta Antenei Stars pentru a stabili exact unde va sta fiica lor și crede că, cel mai probabil, va sta la bunicii din partea mamei.

„Nu s-a stabilit (n.r.: unde va rămâne Mikaela în timp ce Iulia Albu va fi la America Express). Probabil că va sta și la mine, nu, nu m-a contactat. Eu am vorbit cu fetița.

Mi-a zis că o să vină și pe la mine, cam așa ceva. Probabil că va sta la bunici (n.r.: la părinții Iuliei), așa cred. Probabil are un program deja stabilit. Mama ei nu este inconștientă să o lase singură”, a spus Mihai Albu, pentru Fanatik.

În continuare, Mihai Albu a mai dezvăluit că și el a fost invitat să participe la acest reality-show, dar a refuzat oferta, având în vedere că este extrem de ocupat. Ba mai mult, el a spus că, din punctul lui de vedere, acest tip de emisiune este potrivit pentru cei care nu au un loc de muncă.

„Mi s-a propus să particip, dar nu am acceptat.  Eu mă ocup cu ceva, am serviciu. Eu nu pot lipsi așa, la nesfârșit. Ăsta e un show probabil pentru aceia care nu au serviciu și au un program lejer. Au un program extraordinar de flexibil. Eu nu am un așa un program.

Cei care se ocupă… Nu vreau să fiu malițios. Cumva e o continuare a influencingului, a activității lor. Nu cred că la un asemenea show poate să participe cineva care are serviciu, care are o ocupație permanentă”, a mai designerul.

Citește și: Care ar fi concurenţii care vor primi suma maximă de la America Express 2024. Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu au mai luat banii aceştia

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Se schimbă radical Bacalaureatul. Cum va fi structurat examenul
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Se confiscă și iei amendă. N-ai voie să strângi așa ceva în propria curte. Poliţia face razii
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro