12 mai 2023 | 15:28

Gigantul din Austria care continuă investițiile în România. Ce cumpără de această dată

Știri generale
Gigantul din Austria care continuă investițiile în România. Ce cumpără de această dată
„Cu filiale în România, ne-am extins gama largă de servicii.”

Gigantul din Austria, una din cele mai importante companii pe segmentul de servicii de certificare, a reușit să-și consolideze și mai mult prezența în România. Conform celor mai recente date, compania a reușit achiziția unui pachet de acțiuni majoritar în cadrul unei companii românești, axată pe furnizarea de servicii de verificări în construcții. Citește mai departe și vezi care este gigantul din Austria care continuă investițiile în România.

TÜV, gigantul din Austria, își consolidează prezența în România în 2023

Fondată în urmă cu 17 ani, TÜV, gigantul din Austria, în noiembrie 2006 cu un mic birou în Otopeni, a reușit să-și facă simțită prezența pe piațșa romnească constant, reușind să-și impună pe piața de profil expertiza și prezența.

De reamintit că, de la începutul anului 2008, compania are filiale în mai multe orașe din România, precum București, Craiova, Pitești, Ploiești și Timișoara, existând intențiile clare de a-și mări plaja și în acest an.

Vezi și: Gigantul din România care face achiziții în piață. Se va extinde la un nivel nemaivăzut

Gigantul din Austria preia un pachet majoritar de acțiuni

Ca urmare a planului de consolidare a prezenței pe piața ceretificărilor, anunță Profit.ro, gigantul din Austria a reușit să încheie cu succes negocierile de preluare a unui pachet de acțiuni majoritar în cadrul unei alte companii, specializată pe furnizarea de servicii de verificări în construcții, fiind vorba de compania românească All Inclusive Teste Laborator, care activează încă din 2006.

Vezi și: Gigantul austriac care vine în România. Vor fi multe locuri noi de muncă, va ajuta mult cetăţenii

Compania, la nivelul anului 2021, conform informațiilor, avea o cifră de afaceri de aproape 2 milioane de lei și doar 9 angajați, profitul fiind în valoarea totală de aproximativ 600.000 de lei. Portofoliul companiei, achiziționate de austrieci, conține clienți cu nume importante, precum Astaldi, Bechtel, Strabag, Stragco Grup și alții, majoritatea activând în domeniul construcțiilor industriale.

TÜV și-a extins gama largă de servicii în România

Planul de expansiune, în afară de achizițiile unor acțiuni în cadrul companiilor de profil, a avut și un alt segment, extrem de important, conform Directorului general, Doru Fulga, și anume exinderea gamei de servicii pe care compania din România le-a avut și le are în acest moment:

„Cu filiale în România, și-a extins gama largă de servicii. Diversitatea serviciilor oferite, împreună cu posibilitatea de a oferi pachete complete adaptate la cerințele clienților noștri, ne face să ne diferențiem de alte astfel de organisme.”, spune Directorul general, Doru Fulga.

Pentru gigantul din Austria lucrurile nu se opresc aici, existând intențiile de investiții și dezvoltare pe mai multe planuri, când vine vorba de diversificarea serviciilor oferite de companie în următorii ani pe piața locală.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro