11 mai 2023 | 08:45

Test de vedere special. Ce literă vezi în imaginea de mai jos? Nu e deloc greu

Diverse
Test de vedere special. Ce literă vezi în imaginea de mai jos? Nu e deloc greu
Test de vedere viral pentru genii

Unul dintre cele mai solicitante teste de inteligență a devenit viral în social media, după ce internauții s-au chinuit preț de minute în șir să găsească răspunsul corect. Găsește și tu litera de mai sus în mai puțin de 5 secunde, pentru a demonstra că posezi un IQ peste media generală a populației globale.

Găsește litera ascunsă din iluzia optică de mai sus

Dacă îți place să rezolvi puzzle-uri care îți testează abilitățile de observație, atunci acest test de vedere este pentru tine! Aceste puzzle-uri vă testează abilitățile de observare într-un mod distractiv și intrigant, făcându-i pe spectatori să se uite la imagine de mai mult de două ori pentru a vedea ce se întâmplă acolo.

Jocurile vizuale fac o ghicitoare simplă mai interesantă, deoarece aceste jocuri distractive sunt rezolvate cu gândire creativă. Trebuie să gândești puțin diferit pentru a ajunge la soluție, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta.

Tot ce trebuie să faci, pentru a trece cu brio testul de mai sus, este să te concentrezi și să depistezi litera ascunsă din spatele punctelor albastre din ilustrația prezentată.

În imaginea de mai sus, trebuie să identifici ce literă se ascunde în spatele punctelor albastre din desen. Studiile arată că persoanele cu o minte ageră pot identifica litera ascunsă în doar 5 secunde.

Nu uita că acest puzzle vizual reprezintă o modelitate distractivă de a-ți testa coeficientul de inteligență. De asemenea, iluzia optică de mai sus îți pune mintea la contribuție.

Citește și Iluzie pentru genii. Poți găsi lampa ascunsă în imagine, în doar 7 secunde?

Doar cei mai inteligenți internauți găsesc soluția în 5 secunde

Ai reușit să descoperi litera în cauză? Dacă nu, nu e nicio problemă. Poți verifica soluția corectă chiar AICI. Litera lipsă pe care o cauți este chiar litera L.

Dacă vei privi atent imaginea, vei vedea că ea se ascunde la vedere, în partea stângă a imaginii. Pentru a o depista cu exactitate, vei observa că litera respectivă are conturul puțin mai deschis decât fundalul albastru.

Unele puzzle-uri nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire laterală, dar sunt un simplu test al abilităților tale de observație.

Această ghicitoare a fost dificilă, dar simplă, deoarece are nevoie de mai puțin timp și putere a creierului pentru a o rezolva. Dar cu siguranță se simte grozav când găsești răspunsul în câteva secunde.

Citește și Test pentru cei cu ochi de vultur. Reuşeşti să vezi cartoful ascuns printre urşi?

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Regele Charles l-ar putea primi pe fiul său la sfârșitul lunii. E valabil și pentru Meghan?
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro