02 mai 2023 | 15:37

Test pentru cei cu o vedere excelentă! Găseşti litera F în mai puţin de 6 secunde?

Diverse
Test pentru cei cu o vedere excelentă! Găseşti litera F în mai puţin de 6 secunde?
Găseşti litera F în mai puţin de 6 secunde?

Un test de vedere face furori în rândul internauților din toate colțurile lumii. Pentru a rezolva această provocare îți vei pune la încercare atenția la detalii și viteza de reacție. Ce zici, crezi că poți să găsești litera F în mai puţin de șase secunde?

Test pentru cei cu o vedere excelentă

În ultima vreme, în mediul online, testele de inteligență sau de IQ, cum mai sunt cunoscute, câștigă tot mai mulți fani, internauți din toate colțurile lumii acceptând, zi de zi, provocarea și încercând să le rezolve în intervalul de timp dat. Sunt un mod plăcut de a petrece timpul liber și un antrenament excelent pentru creier. Ne pun la încercare logica, puterea de concentrare, imaginația, atenția la detalii și viteza de reacție.

Te-ai întrebat vreodată ce sunt, de fapt, iluziile optice? În această categorie intră imaginile ce au fost create în așa fel încât să ne atragă atenția și să reușească să ne păcălească privirea.

Aceste puzzle-uri au fost folosite întâia oară acum mai bine de un secol, fiind utilizate la acea vreme, dar și acum, de specialiștii din domeniul psihologiei pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Te-ar putea interesa și: Iluzia optică pentru oamenii cu vedere excelentă. Găsești pasărea ascunsă printre pietre în 20 de secunde?

Găsește litera F în mai puţin de 6 secunde

Un exemplu perfect este iluzia optică din prima imagine din galeria foto de mai sus. La prima vedere, provocarea nu pare deloc dificilă. Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție și să găsești litera F. Răspunsul nu va fi unul simplu de dat, în condițiile în care ai doar șase secunde pentru a-l oferi.

Ești pregătit să îți testezi vederea și atenția la detalii? Setează cronomentrul la șase secunde și când ești gata, apasă start!

Va trebuie să te grăbești, timpul alocat acestui test trece foarte repede.

Gata, cele șase secunde s-au scurs. Dacă nu ai reușit să găsești litera F în intervalul de timp dat sau vrei doar să verifici dacă răspunsul tău este cel corect, îți oferim rezolvarea în rândurile de mai jos.

Rezolvare:

Litera F se găsește în colțul din dreapta al imaginii, pe rândul zece, coloana 19, așa cum vei putea vedea în ultima imagine din galeria foto de mai sus.

Te-ar putea interesa și: Ai ochi de vultur dacă găseşti elefantul în imaginea de mai jos! Puţini reuşesc, ai curaj să încerci?

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a lipsit Ceaușescu la inaugurarea metroului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro