01 mai 2023 | 19:23

Zodiile care se vor despărţi în mai 2023. Vor suferi mult, nu se aşteptau la aşa trădare

Horoscop
Zodiile care se vor despărţi în mai 2023. Vor suferi mult, nu se aşteptau la aşa trădare
Cu toții suntem oameni imperfecți!

Acest an 2023 reprezintă câteva lecții și schimbări majore în relații pentru toate semnele zodiacale, datorită faptului că Saturn, Pluto și Jupiter fac mișcări importante. La începutul anului, Marte devine în sfârșit direct în Gemeni, ceea ce i-a împiedicat pe mulți oameni să pună capăt relațiilor depășite, deoarece se simțea ca și cum ți s-ar fi acordat o pauză din partea universului. Așadar, astrele vorbesc despre zodiile care se vor despărţi în mai 2023. Din păcate, aceste zodii vor suferi mult, mai ales că nu se aşteptau la aşa trădare. Citește mai departe și vezi care sunt zodiile care se vor despărţi în mai 2023.

Anul 2023, an sub infuența lui Marte, Jupiter și Pluto

Conform astrologilor, în 2023 Marte își va reface din nou pașii în Gemeni, aducând închidere și finalitate oricărei relații care a început să aibă provocări la sfârșitul verii și toamna anului 2022. La începutul lunii martie, Saturn, stăpânul timpului și al karmei, s-a mutat în sfârșit în Pești, schimbându-și lecțiile despre dragoste. În timp ce în Vărsător avea tendința de a se concentra asupra propriului sine și a nevoilor sale, în Pești devine mai concentrat pe semnificația și practica iubirii necondiționate, propulsându-te înainte în a vedea adevărul despre propria ta relație.

Saturn va rămâne aici timp de doi ani, ceea ce înseamnă că aceste schimbări se vor derula mai lent, dar care vor reprezenta un punct de cotitură major în propria ta viață sentimentală. Jupiter petrece cinci luni în Berbec înainte de a se muta în Taur. În Berbec se concentrează pe noi începuturi, în timp ce în Taur vrea să le încurajeze. Aceasta este o energie de primă mână pentru a elibera în sfârșit acea relație care a simțit că te reținea să trăiești viața pe care erai menit să o trăiești.

Vezi și: Zodiile care urăsc toate conflictele. Vor încerca să aplaneze orice ceartă

Cu toate acestea, Pluton face o scurtă ședere în Vărsător, ca o avanpremieră a intervalului de 20 de ani pe care această planetă îl va petrece în acest semn de aer începând cu anul viitor. Totul indică o schimbare, dar numai pentru că nu doar ai iubit, ci și pentru că ai învățat în sfârșit. Predicțiile astrale pentru acest an aduc și vești proaste, mai ales pentru zodiile care se vor despărţi în mai 2023. Așa că, citește mai departe și află care sunt predicțiile din acest punct de vedere:

Care sunt zodiile care se vor despărţi în mai 2023

Dacă există un lucru pe care îl putem garanta în legătură cu viața și cu dragostea, este că lucrurile se vor schimba. Deși acest lucru este valabil pentru fiecare relație, unele semne zodiacale ar putea observa unele schimbări semnificative în relațiile lor în 2023.

Anul aesta, conform astrelor, va fi o sursă de schimbare pentru mai multe semne zodiacale în viața lor amoroasă, dar acest lucru nu este neapărat un lucru negativ. Unii ar putea experimenta găsirea unui nou partener, în timp ce alții ar putea trece la un angajament mai serios cu partenerul lor semnificativ, iar alții ar putea vedea o nouă latură a relației lor actuale la care nu se așteptau.

Vezi și: Zodiile care vorbesc cel mai mult. Poate deveni un chin să stai lângă ele

Horoscop zilnicZodia Berbec întră în lista cu zodiile care se vor despărţi în mai 2023

Jupiter, planeta expansiunii, a atins pentru o scurtă perioadă de timp semnul tău în 2022, dar anul acesta va începe aici și va rămâne în Berbec până la jumătatea lunii mai 2023. Jupiter în Berbec se referă la experiențe noi, dar și la libertate. Aceasta este energia desprinderii și a eliberării de relațiile care te-au ținut departe de viața pe care ți-ai dorit să o trăiești. Jupiter îți arată calea de urmat și de ce merită. Pe 11 aprilie 2023, Jupiter și Soarele se aliniază în Berbec, dându-ți capacitatea de a-ți vedea viitorul atât de clar, încât s-ar putea să te lupți să te stăpânești pentru a te ocupa de lucrurile nerezolvate pe care încă trebuie să le rezolvi. Anul acesta îți aduce, de asemenea, prima eclipsă ca parte a unui nou ciclu care începe să apară pe 20 aprilie, ceea ce îți aduce câteva răsturnări de situație șocante și noi realizări despre tine și acțiunile pe care le întreprinzi în viața ta. Nu ai cum să rămâi acolo unde te afli în acest an, oricât de mult ți-ai spune că este exact locul tău. Trebuie să gândești din ce în ce mai expansiv decât ți se pare la prima vedere. O parte din ceea ce te-a ținut mereu pe loc este teama ta de ceea ce s-ar putea întâmpla pe parcurs, pentru că, dacă te-ai ars o dată, eziți să riști din nou. În acest an, însă, universul te ghidează cu adevărat să eliberezi ceea ce te reține, să pui capăt trecutului și să crezi din nou că totul este posibil.

Horoscop zilnicZodia Taur, sub auspiciile eclipsei în Scorpion

Pentru Tauri tema  în acest an este iubirea de sine. Actualul ciclu de eclipse se va încheia în semnul tău la sfârșitul lunii octombrie 2023, cu o eclipsă totală de inel de foc care va marca punctul de acumulare a unei călătorii de doi ani. Deși ar putea exista un punct luminos în jurul începutului lunii mai, când va avea loc eclipsa de Lună în Scorpion, s-ar putea să te ajute doar să înțelegi că sentimentele romantice pe care le aveai nu mai sunt aceleași. Sentimentele se schimbă. Este normal, doar că în acest caz nu este vorba de cele mai puternice și mai conectate, ci de cele pe care, în schimb, îți dai seama că sunt mai degrabă sentimente de tip prietenie sau co-părinte. Această energie te atrage înapoi la tine însuți pentru a te concentra pe ceea ce îți dorești cu adevărat și pe cine ești. Pe măsură ce Uranus, planeta schimbărilor epocale, continuă să își croiască drum prin semnul tău până în 2026, ești încă în locul privilegiat pentru a experimenta zguduiri. Nu înseamnă că va trebui să aștepți până în 2026 pentru a găsi o dragoste durabilă, dar anul acesta, dacă te-ai agățat de o relație în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți, va trebui să te confrunți cu realitatea. Există un stellium, adică o colecție mare de planete, în semnul tău zodiacal la jumătatea lunii mai, imediat după Eclipsa de Lună din Scorpion, care va aduce o mare atenție asupra propriilor tale convingeri, gânduri și sentimente. Acesta este semnul pe care l-ați cerut universului.

Vezi și: Horoscopul banilor 1-7 mai 2023. Zodia care dă lovitura la început de lună, poate primi chiar o moștenire

Horoscop zilnicZodia Gemeni sub efectele lui Marte retrograd

Marte se află în Gemeni de la sfârșitul lunii august 2022. În octombrie, a devenit retrograd și va deveni în cele din urmă direct în Gemeni la începutul lunii ianuarie, dar va rămâne aici până la sfârșitul lunii martie. Marte retrograd te-a făcut să te ocupi de ceea ce este incomod în loc să tai și să fugi, ceea ce, în mod normal, faci. Nu că relația în care te aflai putea fi salvată sau chiar ar fi trebuit să fie salvată, dar trebuia să înveți să stai cu ceva și să înveți cum se simte cu siguranță în loc să pleci la primul semn de probleme. Pe măsură ce Marte se deplasează prin Gemeni până la sfârșitul lunii martie, vei putea avea cel mai matur final de relație pe care l-ai avut vreodată. Chiar dacă nu este vorba de despărțirea conștientă care a devenit populară, va fi totuși cu integritate și demnitate pentru toți cei implicați. S-ar putea ca aceasta să fie lecția pe care aveai nevoie să o înveți. Nu trebuie să faci ca totul să fie numai vina partenerului tău. Nu trebuie să aruncați vina oriunde sau să vorbiți despre fostul dvs. partener pentru a vă simți mai justificat să plecați. În schimb, se poate face cu dragoste. Odată ce Marte devine direct, te vei simți mai încrezător pentru a-ți onora propriile gânduri și credințe, dar într-un mod mult mai unic decât înainte. Vei fi încrezător, dar pentru că a trecut atât de mult timp în timpul șederii lui Marte aici, nu mai ai intensitatea emoțională cu privire la tot ceea ce făceai înainte, așa că acum poți pur și simplu să închizi acest capitol știind nu numai că ai făcut tot ce ai putut, dar și că fostul tău a făcut la fel.

Horoscop zilnicZodia Fecioară, una din zodiile care se vor despărţi în mai 2023?

Sfârșitul anului 2022 i-a adus atât pe Jupiter, cât și pe Neptun în zodia iubitoare a Peștilor, o energie care deține influența asupra vieții tale sentimentale. Uneori, a avea planete în acea parte a vieții tale aduce lucruri pozitive, însă, o planetă pe care nu ți-o dorești în această zonă este Saturn și exact asta se va întâmpla anul acesta. Saturn este planeta limitelor, cunoscută ca fiind stăpânul timpului și al karmei, iar tatăl zodiacului tinde să aducă genul de lecții pe care ai petrecut mult timp evitându-le. Saturn în Pești este subjugat un pic operând într-un mod mai blând, deoarece poți curăța karma, elibera legăturile cu trecutul și îmbrățișa un viitor mai frumos. Cu toate acestea, în această parte a vieții tale care guvernează romantismul și dragostea înseamnă că va trebui să faci mai multă învățare decât să te bucuri pur și simplu în acest an. Saturn rămâne în același semn timp de aproximativ doi ani, așa că aceasta este o fază pe termen mai lung pentru care trebuie să te pregătești. Unele lecții sub Saturn în sectorul relațiilor tale sunt în ceea ce privește limitele sănătoase, o mai mare conștientizare de sine, eliberarea trecutului, codependența în dragoste și chiar învățarea modului de a iubi în mod cooperant cu partenerul tău în loc să fie doar calea ta sau autostrada.

Vezi și: Horoscopul dragostei în luna mai 2023. Zodia care își va găsi marea iubire

Concluzie

Indiferent cum ar fi, o inimă frântă poate fi îngrozitoare. Dar, cu toate astea, cu toții am trecut prin asta la un moment dat în viața noastră. Acum ai aflat care sunt zodiile care se vor despărţi în mai 2023 și care este adevărul. Cu toții suntem oameni imperfecți care au avut relații cu alte persoane imperfecte. Cu toate acestea, ceea ce nu trebuie să se întâmple este să-ți frângi din nou inima. Nimic în viață nu ar trebui lăsat la voia întâmplării.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Elena Udrea, mesaj tulburător de ziua fiicei sale
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro