29 apr. 2023 | 18:41

Iluzia optică a weekendului. Găsești cele două diferențe dintre imagini în doar 20 de secunde? Doar 2% dintre oameni reușesc

Diverse
Iluzia optică a weekendului. Găsești cele două diferențe dintre imagini în doar 20 de secunde? Doar 2% dintre oameni reușesc
Iluzia optica a weekendului. Gasesti cele doua diferente dintre imagini in doar 20 de secunde Doar 2% dintre oameni reusesc

Teaserele și iluziile optice sunt concepute pentru a vă pune la încercare abilitățile cognitive, dar pot fi și extrem de distractive. Din acest motiv, nu este o surpriză că jucătorilor le place să accepte provocările, fie că au sarcina de a găsi un element lipsă sau de a rezolva o ghicitoare.

Cea mai tare iluzie optică

Unele dintre cele mai interesate teste de inteligență au devenit virale pe rețelele sociale, în ultimii ani, iar internauții sunt adesea puși în dificultate de cerințele pe care trebuie să le efectueze.

La urma urmei, poate deveni incredibil de frustrant să studiezi cu atenție două fotografii încercând să identifice diferențele dintre ele. Principalul motiv este că, de obicei, reușești să găsești 9 din 10 diferențe, iar la ultima petreci cel mai mult timp, încercând să o depistezi.

În imaginea de mai sus, vei observa joc dificil care îi provoacă pe utilizatori să identifice cele trei diferențe dintre două imagini. Este important de menționat faptul că trebuie să reușești să termini jocul în opt secunde sau mai puțin.

Statisticile arată că doar 5% pot completa testul în timpul alocat. Merită să încerci, chiar dacă s-ar putea să nu găsești răspunsul corect.

Citește și Iluzia optică banală care arată ce personalitate ai, de fapt. Ce animal vezi prima dată în imagine?

Unde se află cele trei diferențe dintre imagini

În cazul în care timpul a expirat și tu nu ai găsit unde sunt cele trei diferențe, nu e nicio problemă. Poți verifica soluția chiar AICI.

În primul rând, poți observa că steaua de mare din josul imaginii este roz în poza de sus, în timp ce în imaginea de jos a devenit galbenă, schimbându-și culoarea.

Apoi, a doua diferență se poate vedea pe chipul caracatiței ciclam din centrul imaginilor. Dacă în prima fotografie animalul marin pare a fi zâmbitoare, în fotografia de mai jos putem vedea o moluscă tristă, cu ochii întredeschiși.

La final, a treia diferență se poate vedea în colțul din dreapta sus a celor două imagini. În prima fotografia, balena albastră zâmbește cu toți dinții, în timp ce în poza a doua, mamiferul pare să-și fi pierdut unul dintre colți.

Citește și Găseşte lămâia ascunsă pe stradă şi află cât de inteligent eşti! Testul căruia nu îi poţi rezista

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Manichiura perfectă în funcție de zodie. Ce culori ți se potrivesc
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro