29 apr. 2023 | 09:03

Horoscopul dragostei în luna mai 2023. Zodia care își va găsi marea iubire

Horoscop
Horoscopul dragostei în luna mai 2023. Zodia care își va găsi marea iubire
Horoscopul dragostei în luna mai 2023

Eclipsa de Lună în Scorpion scoate la iveală sentimente ascunse, iar horoscopul dragostei pentru luna mai 2023 aduce surprize pentru mulți nativi. Aceștia vor avea parte de momente intense pe plan personal și sunt șanse foarte mari de a-și găsi sufletul pereche. Unii vor avea planuri chiar și de căsătorie. Hai să vedem ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte în materie de iubire.

Horoscopul dragostei în luna mai 2023

Berbec

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din acest semn solar. Cei căsătoriți vor reaprinde scânteia și își vor întări legăturile de iubire, mai ales după 15 mai. Iubirea va înflori și căsătoria este în cărți pentru cei singuri. Aceștia au toate șansele să-și găsească sufletul pereche. De asemenea, cuplurile dornice de a avea copii vor fi binecuvântate.

Taur

Nativii Taur se vor bucura de fericire conjugală. Dragostea și romantismul vor înflori, iar armonia va domni între parteneri. Totodată, aceștia vor trebui să găsească un echilibru între muncă și viața amoroasă, astfel că va fi nevoie să petreacă mai mult timp cu partenerii.

Pentru persoanele care își doresc să găsească dragostea, începutul lunii este favorabil, dar nu trebuie să existe grabă. În a doua jumătate a lunii, îndrăgostiții trebuie să fie prudenți pentru a nu-și supăra partenerii.

Gemeni

Nativii din acest semn zodiacal se vor distra de minune alături de partener, Venus, planeta iubirii, intrând în acest semn solar. Trebuie să fie loiali partenerului și să lucreze împreună pentru a construi o legătură puternică. Celibatarii ar trebui să se bucure pur și simplu, fără angajamente. Planurile de căsătorie se amână până când vor fi siguri.

Rac

Luna mai aduce unele suișuri și coborâșuri pentru Raci. Fiindcă sunt persoane foarte emoționale, ei se vor simți foarte nesiguri și dependenți de partenerii lor. Cei singuri ar putea avea parte de dezamăgiri și s-ar putea simți epuizați emoțional și cu inima frântă. Cei care au deja o relație ar face bine să încerce să petreacă timp de calitate cu partenerul și să păstreze un echilibru în cuplu.

Leu

Pentru nativii din Leu, luna mai va fi mai ciudată. Începutul ar putea fi mai dificil, fapt pentru care vor trebui să fie mai atenți la nevoile și punctele de vedere ale partenerului. Aceștia trebuie să dea dovadă de mai multă înțelegere și cooperare în relație. Ideal ar fi să nu mai ia lucrurile atât de personal. Cu răbdare și toleranță, pot depăși obstacolele și pot clarifica toate neînțelegerile.

Fecioară

Fecioarele sunt nativi foarte echilibrați și au tendința de a cântări argumentele pro și contra înainte de a lua angajamente și decizii importante în viață. Prin urmare, luna mai 2023 i-ar putea pune în situația de a consolida legăturile de dragoste și de căsătorie.

Balanță

Nativii din Balanță sunt guvernați de planeta iubirii și a romantismului, Venus, iar tranzitul va fi favorabil pentru ei. Se vor dezvolta relații bune între parteneri, iar cei singuri pot intra într-o relație de dragoste serioasă, pentru că 2023 pare a fi un an excelent pentru aceștia.

Scorpion

Scorpionii sunt secretoși, rezervați și necomunicativi, dar în cuplu vor fi nevoiți să se deschidă dacă vor să le meargă bine. Comunicarea este fundamentul tuturor relațiilor și ar face bine să rămână prudenți și să evite certurile și neînțelegerile între ei. Cei singuri vor continua să fie dezamăgiți în dragoste, mai ales în prima jumătate a lunii.

Săgetător

Pentru Săgetători va fi o lună bună pentru dragoste și romantism. Partenerii se vor bucura de compania celor dragi mai mult și își vor întări legăturile de iubire. Este o perioadă foarte bună pentru căsătorie și angajament pentru nativii cei care vor să facă pasul cel mare.

Citește și: Zodia care are noroc fantastic în luna mai 2023. I se îndeplinesc toate dorințele

Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, această lună este una mixtă în ceea ce privește dragostea și romantismul. Trebuie să dea dovadă de mai multă maturitate și înțelegere. Este important să își asculte partenerul pentru a-l înțelege și nu doar pentru a-i răspunde. Pe măsură ce zilele trec, lucrurile se vor îmbunătăți. Pentru persoanele singure, a doua jumătate a lunii vine cu vești excelente.

Vărsător

Acești nativi s-ar putea să plece într-o frumoasă călătorie romantică unde își vor găsi sufletul pereche sau își vor întări relația pe care deja o au. Cuplurile vor reaprinde scânteia și se vor bucura de compania celuilalt. Cei singuri este bine să fie atenți la alegeri.

Pești

Luna mai pare promițătoare pentru Pești. Cuplurile își vor consolida legătura, se vor apropia mai mult și se vor bucura de mai mult timp petrecut împreună. Cei singuri au șanse să își găsească partenerul pe care îl așteaptă de mult timp!

Citește și: Zodia care va avea bani cu nemiluita în mai 2023. Se anunţă câştiguri financiare însemnate, cine se îmbogăţeşte

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Oana Ioniță riscă să își piardă fiul definitiv. A ajuns la capătul puterilor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro