27 apr. 2023 | 14:13

Test pentru genii. Găseşte felia de pepene fără sâmburi în mai puţin de 6 secunde. Încerci?

Diverse
Test pentru genii. Găseşte felia de pepene fără sâmburi în mai puţin de 6 secunde. Încerci?
Rezolva testul în mai puţin de 6 secunde!

Nu știm dacă ție îți plac, dar nou cu siguranță ne plac provocările. Așa că ne-am gândit să-ți propunem astăzi un test pentru genii. Tot ce ai de făcut, este să găsești felia de pepene fără sâmburi în mai puţin de 6 secunde. Dacă te simți în stare, citește mai departe și vezi dacă reușești să rezolvi acest test pentru genii.

Te povocăm cu un nou test pentru genii

O nouă zi, o nouă provocare pentru tine și, de data asta, am putea spune că este o provocare suculentă, care prezintă mai multe felii de pepene verde roz strălucitor. Acest test pentru genii pretinde că vrea să dezvăluie exact cât de zen este mintea ta, iar totul depinde de cât de repede vei descoperi felia de fruct fără semințe ascunsă.

În imagine sunt aproximativ 250 de pepeni delicioși, iar toți, cu excepția unuia, conțin semințe. Cei care au încercat să găsească această felie de pepene roșu spun că au făcut-o în șase secunde. Tu ce crezi? Poți să descoperi în același interval de timp felia de pepene fără semințe?

Dacă te numeri printre norocoșii care au reușit să găsească pepenele solitar fără semințe în mai puțin de șase secunde, atunci se crede că mintea ta este de invidiat, spre deosebire de majoritatea dintre noi, persoanele stresate, cărora le-a luat ceva mai mult timp.

Vezi și: Test de inteligență pentru genii. Găsește fantoma din bucătărie în mai puțin de 10 secunde

Găseşte felia de pepene fără sâmburi în mai puţin de 6 secunde!

Este momentul să răspunzi provocării dacă ai ajuns până aici. Așadar, va trebui să reușești să observi unde se află felia de pepene fără semințe în imaginea din galerie. Șmecheria este să rămâi atent la imagine în timp ce scanezi ilustrația, ceea ce este mai ușor de spus decât de făcut dacă mintea ta nu este deloc zen.

Mai aruncă o privire, apoi, când ești gata, citește mai departe pentru a afla unde se află de fapt felia, indiferent dacă ai reușit în șase secunde sau în șase minute. Dacă ți-a luat șase ore, atunci ar fi timpul să te duci să-ți faci o baie relaxantă.

Vezi și: Test special de inteligenţă. Cine este mama copilului, de fapt? Detaliul la care puţini se gândesc

Rezolvarea la noul test pentru genii

Faptul că poți sau nu să desoperi felia de pepene, vine odată cu un exercițiu al minții. Dar, dacă chiar nu ai dat de felia de pepene, nu este nimic. În galerie vei găsi și rezolvarea la acest test pentru genii. Trebuie să-ți mai spunem că această dexteritate a minții vine după ce amatorii de puzzle au reușit să rezolve mai multe provocări de acest tip.

Vezi și: Testul de inteligență pentru cei mai atenți oameni. Găsești greșeala din imagine în 15 secunde?

Sunt multe astlfe de teste, precum cel se spune că arată dacă ești sau nu pe drumul cel bun în carieră, în funcție de elementul din imagine pe care îl observi primul. Imaginea stranie, dar fascinantă, prezintă un melc, un craniu și o hartă, iar partea pe care o vezi mai întâi se presupune că îți va descoperi adevăratele talente în viață, ajutându-te să te îndrepți pe drumul cel bun spre succes și împlinire profesională. Dar, dacă ți-am deschis apetitul pentru astfel de teste, mai poți verifica și alte asemenea iluzii optice aici.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu și Constantinescu, obiceiuri culinare ciudate, la Cotroceni
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro