27 apr. 2023 | 11:46

Horoscop rune mai 2023. Zodia care va fi cerută în căsătorie, i se vor îndeplini toate dorinţele. Cine îşi întâlneşte jumătatea

Horoscop
Horoscop rune mai 2023. Zodia care va fi cerută în căsătorie, i se vor îndeplini toate dorinţele. Cine îşi întâlneşte jumătatea
Horoscop rune mai 2023. Zodia care va fi ceruta in casatorie, i se vor indeplini toate dorintele. Cine isi intalneste jumatatea

Dacă acum câteva zile am vorbit despre ce noroc le rezervă runele pe plan financiar nativilor din horoscopul european, în luna mai, de data aceasta, numerologul Mihai Voropchievici explică care sunt zodiile care se vor bucura de povești mari de dragoste.

Ce zodii vor avea noroc în dragoste în mai 2023

Berbec

Runele arată că vei avea parte de mult romantism în luna florilor. Iubirea plutește în aer, iar cei care sunt singuri au mari șanse să-și găsească sufletul pereche, în următoarele săptămâni. O nouă poveste de dragoste este fix ceea ce îți trebuie pentru a fi împlinit pe deplin.

În ceea ce le privește pe persoanele care sunt deja implicate într-o relație serioasă, partenerii lor de viață le-ar putea surprinde cu o cerere în căsătorie ca în povești. Te bucuri de tot norocul din lume, pe acest plan.

Săgetător

Veșnic îndrăgostit, mereu pasionat de aventuri, nativul din zodia Săgetător întotdeauna are noroc în dragoste. Fie că vorbim despre idile de-o vară sau relații serioase și durabile, ai un șarm aparte care-i cucerește pe cei din jurul tău.

Citește și Horoscop rune luna mai 2023. Mihai Voropchievici anunță zodia care câștigă bani mulți

Capricorn

Primești multe cadouri din partea celor dragi, iar partenerul tău de viață te surprinde cu o surpriză de zile mari. Plănuiți o vacanță romantică de care vă veți bucura în puțin timp.

Pentru tine cariera trece pe locul secund, pentru prima dată, deoarece simți că ai găsit persoana alături de care îți poți petrece tot restul vieții.

Ești o fire rațională, pragmatică și echilibrată. Ești o persoană atentă să nu fie rănită în iubire, însă atunci când te îndrăgostești, te dăruiești trup și suflet partenerului ales.

Pești

Traversezi o perioadă extrem de benefică și ești fericit alături de partenerul tău de viață. Formați un cuplu unit și sudat, fiind invidia grupului vostru de prieteni.

În luna mai 2023, runele sunt de părere că vei avea parte de mult noroc pe toate planurile, inclusiv cel profesional. S-ar putea să primești câteva oferte de job pe care nu ai putea să le refuzi cu ușurință.

Citește și Zodia care are noroc fantastic în luna mai 2023. I se îndeplinesc toate dorințele

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro