26 apr. 2023 | 19:13

Zodia care va avea bani cu nemiluita în mai 2023. Se anunţă câştiguri financiare însemnate, cine se îmbogăţeşte

Horoscop
Zodia care va avea bani cu nemiluita în mai 2023. Se anunţă câştiguri financiare însemnate, cine se îmbogăţeşte
Ce anunță astrologii pentru nativi privind următoarele săptămâni. Zodia care va avea bani cu nemiluita în mai 2023.

Astrologii au dezvăluit ce arată horoscopul pentru următoarele săptămâni. Cine este zodia care va avea bani cu nemiluita în mai 2023. Află în rândurile de mai jos dacă te numeri și tu printre nativii binecuvântați de Univers.

Zodia care va avea bani cu nemiluita în mai 2023

Berbec. Luna mai este dedicată familiei, potrivit astrologilor. În următoarele săptămâni vei vrea să te implici mai mult în dreptul partenerilor sau a copiilor tăi. S-ar putea să te înscrii la câteva activități extrașcolare. Totodată, un membru de familie îți va cere să îl ajuți într-o problemă intimă.

Taur. Ești foarte focusat pe dezvoltarea ta, arată horoscopul lunii mai. S-ar putea să te înscrii la câteva cursuri, să decizi să continui ședințele de terapie sau să urmezi seminarii care să te ajute să crești în domeniul care îți surâde. Cert este că zona spirituală te atrage foarte mult și vrei să înveți mai multe lucruri despre tine.

Gemeni. Tu ești nativul care va face bani cu nemiluita în următoarele săptămâni. Horoscopul lunii mai vorbește despre venituri financiare importante, cu ajutorul cărora vei putea să îți îndeplinești anumite dorințe. Banii îi vei primi de la locul de muncă, unde superiorii au decis să te răsplătească. Nu va fi deloc o sumă mică!

Rac. Se anunță o perioadă plină de romantism pentru tine. Ești pregătit să-i demonstrezi partenerului tău cât de mult îl iubești, vei face mai multe gesturi romantice, care îl vor îmbucura. De asemenea, vei avea parte de o surpriză drăguță: un prieten sau o prietenă din străinătate îți va trimite un cadou.

Cine își va schimba locul de muncă în viitorul apropiat

Leu. Următoarele săptămâni le vei dedica relației de cuplu. De ceva timp, ești implicat în numeroase conflicte cu partenerul tău. Este momentul potrivit să vă așezați la masă și să discutați lucrurile pe față. S-ar putea să vă doriți să vă măriți familia cu încă un membru.

Fecioară. În luna mai, vei începe să activezi la un loc de muncă nou. Vei primi o ofertă de nerefuzat din partea unei cunoștințe sau a unui prieten foarte bun. Din colaborarea cu pricina, vei putea să generezi un venit pasiv important, potrivit astrologilor. Profită de ocazie!

Balanță. Ești pregătit să faci unele schimbări în bine în viața ta. Poate fi vorba despre adoptarea unui nou program alimentar sau despre a face mai multă mișcare. S-ar putea să fie nevoie să apelezi, la un moment dat, la un specialist care să te îndrume pe drumul bun.

Scorpion. Și tu vei vrea să îți schimbi stilul de viață, la fel precum Balanța. Ești determinat să faci mai multă mișcare, astfel încât în următoarele săptămâni e posibil să mergi la sală sau la cursuri de dans. Te vei implica, de asemenea, și în multe activități cu familia, spun astrologii.

Nativii care se vor confrunta cu probleme de sănătate

Săgetător. Horoscopul lunii mai vorbește despre câștigarea unei sume de bani importante. Poate fi vorba despre o majorare salarială consistentă sau despre un bonus care îți va acoperi o parte dintre cheltuieli în așa fel încât vei reuși să pui ceva bani deoparte. Vei fi apreciat de superiorii de la birou.

Capricorn. Luna mai vine la pachet cu provocări pe zona de sănătate, potrivit astrologilor. Ai putea să te confrunți chiar tu cu anumite complicații sau un membru de familie care îți este foarte drag. În cel din urmă caz, vei vrea să îi fii alături – pe plan financiar sau pur și simplu sufletește.

Vărsător. În viitorul apropiat, vei fi promovat într-o funcție la care ai visat multă vreme. Spiritul tău dinamic la locul de muncă este apreciat de colegi. Nici superiorii tăi nu îl trec cu vederea, mai ales că au observat și eforturile pe care le-ai depus pentru a finaliza cu succes unele proiecte.

Pești. În următoarele săptămâni, ești pregătit să economisești mulți bani pentru o serie de investiții importante. Surprizele nu se opresc, însă, aici. Pe plan romantic, vei fi surprins de partener. S-ar putea ca iubitul sau iubita ta să îți propună să vă mutați împreună sau să vă căsătoriți, spun astrologii.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Don Pepe și familia, ședință foto de lux. Poze de album în Veneția
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro