21 apr. 2023 | 14:06

Ea ar fi noua iubită a lui Dinu Maxer. Cum arată femeia misterioasă cu care s-a afișat public. Prima reacție a Deei Maxer

Monden
Ea ar fi noua iubită a lui Dinu Maxer. Cum arată femeia misterioasă cu care s-a afișat public. Prima reacție a Deei Maxer
Ea ar fi noua iubita a lui Dinu Maxer. Cum arata femeia misterioasa cu care s-a afisat public. Prima reactie a Deei Maxer

Vestea că Dinu și Deea Maxer au divorțat i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi artiști. Vedetele au fost împreună timp de 18 ani, fiind căsătoriți timp de 14. Cine este femeia alături de care a fost surprins fostul solist al trupei AXXA, la doar câteva săptămâni de la anunțarea divorțului.

Dinu Maxer are o nouă iubită?

Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze și să păstreze o amintire frumoasă a relației lor de 18 ani de zile. Cei doi artiști și-au spus adio, după o căsnicie de 14 ani, hotărând să păstreze o relație amicală de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Recent, însă, au apărut zvonuri în sfera publică potrivit cărora Dinu Maxer ar fi uitat-o, deja, pe fosta lui soție. Fostul solist de la AXXA a fost surprins, în urmă cu puțin timp, în compania unei domnișoare brunete misterioase, într-un club de lux din Capitală.

„Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București.

Ei încearcă să fie cât mai discreți și să pătreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde”, au scris cei de la click.ro.

Cine ar fi noua presupusă parteneră a artistului

Conform speculațiilor, Dinu Maxer și-ar fi regăsit liniștea și iubirea în brațele unei noi partenere de viață, o femeie discretă, care nu este familiarizată cu celebritatea și lumea mondenă.

„Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansat toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească.

Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu.

Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei”, au declarat surse apropiate artistului pentru publicația citată.

Prima reacție a Deei Maxer

Contactată de reporterii Playtech Stiri, Deea Maxer, fosta sotie a lui Dinu Maxer, a spus:

„Nu declar nimic, nu comentez”, un răspuns oferit însă și de Dinu Maxer.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Zodiile care vor avea o săptămână de vis! Scapă în sfârșit dintr-o relație toxică
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Un mare internațonal român, la capătul puterilor. Boala îl chinuie zi de zi
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
O lume întreagă e în doliu. A murit unul din marile nume ale planetei: Astăzi, lumina noastră s-a stins
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro