21 apr. 2023 | 11:20

Zodiile protejate de o aură divină în mai 2023. Vor avea o lună de vis, sunt binecuvântate

Horoscop
Zodiile protejate de o aură divină în mai 2023. Vor avea o lună de vis, sunt binecuvântate
Zodiile protejate de o aură divină în mai 2023

Horoscopul lunii mai 2023 aduce vești bune, energie, dar și multe provocări pentru nativii din zodiac. Va fi o perioadă plină de evenimente care ne vor aduce satisfacție, dar ne pot și suprasolicita. Iată previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte. Care nativi sunt protejați de o aură divină.

Zodiile protejate de o aură divină în mai 2023

Berbec

Ultima lună de primăvară vine cu poftă mare de viață, de iubire, de tot ceea ce le face sufletul fericit. Vor încerca să se dedice mai mult relației cu partenerul de viață, iar cei singuri s-ar putea îndrăgosti de cineva.

Comunicarea cu cei din jur este una foarte bună, își fac noi prieteni și pot apărea la orizont noi colaborări de succes pe viitor.

Taur

Pentru nativii din zodia Taur, luna mai vine cu multe proiecte noi, însă condiția este ca aceștia să le atragă. Pentru asta, trebuie să fie mereu în mișcare, să facă diverse activități, să cunoască oameni noi, să facă ceva pentru a activa forțele Universului.

Atenție la echilibrul emoțional. Nu trebuie să mai lase totul să îi afecteze și ar face bine să aibă ceva mai multă încredere în destinul lor.

Gemeni

Gemenii vor avea poftă mare de distracție luna aceasta. Își vor dori să iasă mai mult, să exploreze diverse locuri, să își facă mai mulți prieteni ori să își descopere noi pasiuni. Atenție, însă, la unele decizii importante care trebuie luate. Graba strică treaba iar aparențele pot înșela de multe ori.

Rac

Racii vor avea de muncă luna această, pentru că se vor ocupa de reorganizarea unor sfere din viața lor. Își vor schimba anumite priorități, vor delega noi sarcini și vor fi în căutare de noi rezultate.

Acest spirit practic va avea ecou și în viața de cuplu, astfel că partenerul de viață s-ar putea simți un pic împins de la spate. Comunicarea va fi cheia între cei doi. Este o perioadă bună pentru Raci, cu multe efecte benefice, atât în plan material, cât și spiritual.

Leu

Nativii din zodia Leu vorprimi energie astrală și vor simți că au puterea de a muta munții din loc. Ideal este să își poată canaliza această vitalitate și efervescență interioară pentru a își urma visurile și a își atinge scopurile. Atenție, însă, la sănătate, la orele de somn și alimentația de zi cu zi.

Fecioară

Fecioarele vor avea multe provocări pe plan profesional, situații imprevizibile, unele obstacole de trecut. Acum este însă momentul să își depășească temerile și să facă acel pas important în față, căci șansele de succes sunt de partea lor.

Balanță

Pentru Balanțe va fi o perioadă prielnică, în care astrele se vor alinia în favoarea lor, în care dorințele se vor împlini. În carieră vor avea parte de multe oportunități de a își crește veniturile și vor încerca să le prindă pe toate.

Scorpion

În luna mai creativitatea va atinge cote înalte și sunt șanse mari ca una dintre idei să poată deveni realitate. În carieră se anunță noroc cu carul, așadar ar face bine să nu rateze nicio oportunitate de noi parteneriate sau chiar de a face schimbări la locul de muncă. Astrele le oferă atât energie, cât și noroc.

Săgetător

Vești bune în plan financiar pentru acești nativi, care vor reuși să rezolve o problemă legată de bani. Ar face bine, totodată, să fie mai atenți la relațiile cu persoanele dragi, pentru a nu primi reproșuri ulterior.

Sfatul astrologului este să încerce să se organizeze cât mai bine în această perioadă, pentru a nu scăpa din vedere unele responsabilități sau promisiuni.

Capricorn

Capricornii vor străluci în această perioadă. Astrele le aduc senzualitate și împreună cu caracterul lor puternic vor avea parte de o imagine impunătoare și atrăgătoare, care se va face ușor de observat în orice mediu.

Își vor largi cercul de prieteni și parteneri și vor reuși să atragă în jurul tău doar persoane care să îi ajute să crească și să se dezvolte.

Citește și: Cea mai slabă zodie din horoscop. Ferește-te de acești nativi, sunt și ipocriți

Vărsător

În această lună, nativii din zodia Vărsător vor relua niște planuri mai vechi, rămase restante. Vor simți că au mult de muncă și multe responsabilități de dus, dar optimismul le va cuprinde sufletul, iar astrele le vor aduce suficientă energie pentru a reuși să facă față cu brio la tot.

Pești

Peștii se vor concentra foarte bine în planul carierei și vor fi mai eficienți ca oricând. Poți bifa multe reușite și poate chiar și venituri financiare mai mari. Lucrurile vor sta bine și în plan amoros, iar cei singuri vor avea ocazia de a întâlni pe cineva. Protecția divină va fi de partea lor.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu până la 1 mai 2023. Zodia care primește vești

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro