18 apr. 2023 | 22:58

Carmen Iohannis a strălucit la întâlnirea cu Luiz Inacio Lula da Silva. Culoarea rochiei a atras toate privirile. A fost curajoasă. Video

Politică
Carmen Iohannis a strălucit la întâlnirea cu Luiz Inacio Lula da Silva. Culoarea rochiei a atras toate privirile. A fost curajoasă. Video
Ce făcea Carmen Iohannis cu rochiile lui Stephan Pelger. Designerul era tare dezamăgit: „Ea are o problemă”

Carmen Iohannis a strălucit la întâlnirea cu Luiz Inacio Lula da Silva. Culoarea rochiei, una foarte curajoasă pentru un astfel de eveniment, a atras toate privirile. Președintele României și-a început vizitele oficiale în Brazilia, Chile şi Argentina.

Carmen Iohannis, apariție surprinzătoare la întâlnirea cu Luiz Inacio Lula da Silva

În perioada 18-26 aprilie 2023, Klaus Iohannis va face vizite oficiale în Brazilia, Chile şi Argentina, scopul acestui tur fiind, potrivit Administraţiei Prezidenţiale, „relansarea dialogului la nivel înalt cu statele Americii Latine şi redinamizarea interacţiunilor bilaterale la nivel politico-diplomatic, respectiv sectorial”.

Președintele a ajuns în Brazilia, marcând prima deplasare la nivel de şef de stat în ultimii 23 de ani. De la eveniment nu a putut lipsi Prima Doamnă a României.

Cuplul a fost primit marți de președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva, întâlnirea desfășurându-se în fața reprezentanților presei. Carmen Iohannis s-a făcut remarcată datorită rochiei sale, o alegere curajoasă pentru un eveniment oficial. Ținuta verde deschis a atras toate privirile celor prezenți.

Delegația României mai este formată din ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, consilierii prezidenţiali Luminiţa Odobescu, Cosmin Marinescu, Daniela Bârsan, Delia Dinu, consilierii de stat Sandra Pralong, Alexandra Bocşe.

„Mesajul central al vizitei mele este angajamentul României pentru aprofundarea şi dinamizarea relaţiilor cu ţara dumneavoastră, în folosul naţiunilor noastre. Împreună cu Preşedintele Lula da Silva am adoptat Declaraţia Comună privind dezvoltarea relaţiilor bilaterale.

Acest document confirmă angajamentul reciproc pentru revitalizarea relaţiilor noastre în anii următori şi oferă, totodată, ghidajul şi imboldul politic necesare extinderii contactelor între cele două ţări, la toate nivelurile şi în toate domeniile de interes reciproc”, a declarat, marţi seară, prşedintele Klaus Iohannis, în Brazilia.

Te-ar putea interesa și: Ce spune designerul lui Carmen Iohannis despre Prima Doamnă a României. Andreea Tincu, dezvăluiri rare despre soţia preşedintelui

Mesajul transmis de Klaus Iohannis

Iohannis a reafirmat sprijinul pe care România îl oferă Ucrainei în război:

„România va continua neabătută să sprijine Ucraina, iar orice sprijin pentru securitatea Ucrainei este, de fapt, sprijin pentru securitatea României şi a cetăţenilor săi. I-am prezentat, de asemenea, domnului Preşedinte şi consecinţele războiului în multiple planuri, de la situaţia refugiaţilor, până la criza energetică sau cea alimentară”, a mai declarat Iohannis.

Șeful statului a punctat că, în contextul crizei alimentare globale ce a fost cauzată de război, „România şi Brazilia, producători agricoli şi furnizori de alimente, au devenit contribuitori importanţi la securitatea alimentară”.

„Îi adresez mulţumiri Preşedintelui Lula da Silva, pe care l-am invitat să realizeze o vizită în România, pentru discuţiile avute şi îmi exprim convingerea că relaţiile dintre ţările noastre vor deveni tot mai puternice”, a încheiat Iohannis.

Te-ar putea interesa și: Carmen şi Klaus Iohannis, vizită neaşteptată la mănăstire. Au fost imediat văzuţi, în ce ipostaze au fost surprinşi

Digisport.ro
"E fericit!" Giovanni Becali a spus cine l-a convins pe Dennis Man să semneze contractul carierei
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce făcea Traian Băsescu în biroul prezidențial? Dezvăluiri picante
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Zi libere în plus pentru românia. Două minivacanțe la final de an
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Anca Țurcașiu, în lacrimi la Asia Express. A fost nevoie de intervenția medicului
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Am mai pierdut o stea. Cea mai iubită actriță a țării s-a dus la îngeri. Adio, dragă doamnă!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro