18 apr. 2023 | 15:14

Test special de inteligenţă. Cine este mama copilului, de fapt? Detaliul la care puţini se gândesc

Diverse
Test special de inteligenţă. Cine este mama copilului, de fapt? Detaliul la care puţini se gândesc
Test special de inteligenta. Cine este mama copilului, de fapt Detaliul la care putini se gandesc

Unul dintre cele mai tari teste de inteligență din mediul online i-a cucerit pe internauți. Tu poți să ghicești care dintre cele două femei care veghează copilul care se joacă este mama celui mic? Ai la dispoziție doar 10 secunde pentru a desluși misterul.

Testul de inteligență care a devenit viral pe Internet

Acest puzzle minții este o modalitate distractivă de a-ți testa nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o iei în timp ce rezolvi teaserul.

În cadrul acestor tipuri de puzzle-uri IQ, trebuie să analizezi problema cu atenție și să ajungi la răspuns folosindu-ți abilitățile de raționament analitic și logic.

Puzzle-urile creierului fac o ghicitoare simplă mai interesantă, adăugând un element distractiv puzzle-urilor. Trebuie să gândești creativ pentru a ajunge la soluție, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta.

In imaginea de mai sus vei observa două femei care stau pe câte un scaun, într-o cameră în care un băiețel se joacă, în liniște, cu anumite cuburi colorate.

Provocarea internauților este de a aflat care dintre cele două urmașe ale Evei este mama celui mic. Cu siguranță nu îți vei da seama din prima, deoarece nu există niciun indiciu evident care să îți dea de înțeles care dintre cele două femei este părintele matern al băiețelului.

Citește și Iluzia optică a săptămânii. Găsești mașina ascunsă în 10 secunde? Doar 9% dintre oameni răspund corect

Cine este adevărata mamă a copilului din imagine

Cu toate acestea, scopul acestui test de atenție este să îți pui mintea la contribuție și să observi detaliul care te va ajuta să dai soluția corectă.

Dacă te uiți cu atenție la postura de șezut a doamnelor și a copilului care se joacă, atunci vei putea identifica cine este femeia care l-a adus pe lume pe cel mic.

Dacă nu ți-ai dat seama care este răspunsul corect, nu e nicio problemă. Poți să îl verifici chiar AICI. Poziția în șezut a doamnei care stă pe partea stângă reflectă dorința naturală a unei mame de a-și proteja copilul.

Poziția femeii din stânga este protectoare, ușor îndoită înainte. Pe lângă aceste lucruri, ține cont de faptul că băiețelul este întors cu fața spre mama lui adevărată.

Citește și Câţi câini fără pete sunt în imaginea de mai jos? Puţini reuşesc să dea răspunsul corect, ai curaj să încerci?

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fosta lui Jador, condamnată la închisoare. S-a dus vremea opulenței și a luxului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce condiții trebuie respectate
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro