18 apr. 2023 | 11:01

Momente șocante la Campionatul Mondial de snooker 2023. Două meciuri au fost întrerupte din cauza protestatarilor – VIDEO

Sport
Momente șocante la Campionatul Mondial de snooker 2023. Două meciuri au fost întrerupte din cauza protestatarilor - VIDEO

Campionatul Mondial de snooker 2023 a avut parte de scene neplăcute. Două meciuri au fost întrerupte de protestatari care au vrut să atragă atenția asupra faptului că poluarea este o problemă tot mai mare. Unul dintre ei a urcat pe masă și a fost îndepărtat doar cu ajutorul oamenilor de la firma de pază.

Două meciuri au fost întreupte de protestatari la Campionatul Mondial de snooker 2023. Unul dintre ei s-a urcat pe masă

Competițiile de snooker sunt locuri unde fanii privesc meciurile în liniște pentru că jucătorii au mare nevoie să se concentreze. Nu așa s-a întâmplat la Campionatul Mondial de snooker 2023, unde două meciuri au fost întrerupte, din cauza unor activiști de mediu. Doi protestatari au pătruns în arenă și au întrerupt meciurile Robert Milkins – Joe Perry și Mark Allen – Fan Zhengyi.

La masa 1, un bărbat s-a urcat pe masă, chiar în timpul partidei și a aruncat cu o pulbere portocalie. S-a așezat apoi liniștit pe masă și a fost îndepărtat de acolo cu ajutorul angajaților de la firma de pază. La masa 2, planul nu a fost dus până la capăt. O femeie a încercat să urce pe masă, dar a fost oprită la timp. Ambii protestatari purtau tricouri albe pe care scris „Just stop oil”.

Partidele au fost întrerupte și au fost reluate după ce s-a făcut curat, iar liniștea a fost restabilită. În tot acest timp, ceilalți spectatori și-au exprimat zgomotos indignarea.

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva la o masă de snooker. E o premieră! A fost înfricoșător, pentru că nu am știut ce va urma, ce vor să facă acei doi oameni. Primul lucru pe care mi l-am pus după ce cei doi au fost scoși afară din sală de forțele de ordine a fost: «Mai e masa practicabilă, se mai poate juca pe ea?». Ne-a luat pe toți prin surprindere și sper să nu mai asistăm vreodată la astfel de scene”, a spus Stephen Hendry, de șapre ori campion mondial, pentru BBC.

Poliția din Yorkshire a confirmat că cei doi protestari, un bărbat de 30 de ani și o femei de 52 de ani, au fost reținuți.

Campionatul Mondial de Snooker se desfășoară în perioada 15 aprilie şi 1 mai. Va fi o ediție cu totul specială pentru că Ronnie O’Sullivan l-a egalat la titluri pe Stephen Hendry şi îl poate depăși pe legendarul jucător. Englezul s-a calificat în turul doi de la Crucible după ce a câștigat cu 10-7 meciul cu Pang Junxu, iar în turul doi, englezul îl va întâlni pe iranianul Hossein Vafaei.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Elena Udrea este devastată. Anunț din închisoare: Te iubesc cel mai mult pe lumea asta!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro