10 apr. 2023 | 09:27

Dan Petrescu, discurs dur după meciul CFR Cluj – FCSB 1-1. „Nu depinde de mine, ci de VAR. Zidul era la 12 metri” – FOTO & VIDEO

Sport
Dan Petrescu, discurs dur după meciul CFR Cluj - FCSB 1-1. „Nu depinde de mine, ci de VAR. Zidul era la 12 metri” - FOTO & VIDEO
Dan Petrescu, nemulțumit de arbitrajul de la meciul CFR Cluj - FCSB 1-1

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, 1-1, duelul din etapa cu numărul trei din play-off-ul din SuperLiga României. Dan Petrescu a fost din nou supărat pe arbitraj și a spus că echipa lui ar fi meritat o lovitură de la 11 metri. Basarab Panduru l-a ironizat în direct, într-o emisiune de televiziune.

Dan Petrescu, furios din cauza arbitrajului de la meciul CFR Cluj – FCSB 1-1

Dan Petrescu este furios și pune din nou presiune pe arbitraj. Meciul CFR Cluj – FCSB l-a convins din nou că echipa lui plătește din greu greșelile „fluierașilor”. Partida din runda cu numărul trei din play-off, disputată pe stadionul din Gruia, s-a terminat la egalitate 1-1. Birligea a deschis scorul, după un balon respins de Târnovanu, dar Florinel Coman a egalat în urma unei lovituri libere pe care a executat-o magistral. Este golul cu numărul șase din acest campionat pentru „Mbappe de la FCSB”.

„Cum să ne convină? E a treia oară în play-off când conducem și nu câștigăm. Nu am ce să le reproșez băieților, au jucat foarte bine. Până la golul lui Coman am controlat jocul foarte bine, nu țin minte vreo ocazie a lor. Lovitura liberă a fost magnifică.

Mi s-a părut că zidul era la vreo 12 metri, dar nu mai contează. Mi s-a părut că trebuia dat și un penalty la Bîrligea și un henț, dar nu depinde de mine, ci de VAR. Putea să schimbe lucrurile, era 1-0 atunci”, a declarat Dan Petrescu.

„Bursucul” este mulțumit de poziția din clasament. Echipa lui stă mai bine decât FCSB și i se pare că liderul Farul are program mai dificil.

„Băieții și-au dat viața, au jucat excelent cu un adversar foarte puternic. A fost un meci bun, dar din păcate avem 3 meciuri bune și puține puncte. Nu așa câștigi campionatul. Atacăm, jucăm, vrem să câștigăm. La 1-0 nu ne-am retras, am făcut presing sus, dar a venit acea fază din nimic.

Când ai un astfel de an se întâmplă toate pe dos. Vrem mai multe victorii, dar avem 10 meciuri fără înfrângere, moralul ar trebui să fie bun. Mai sunt 7 meciuri, Farul e favorită, dar trebuie să joace de două ori cu FCSB, de două ori cu noi, se poate întâmpla orice”, a adăugat Petrescu.

Dan Petrescu, pus la zid de Basarab Panduru

Basarab Panduru și-a ironizat fostul coleg de la națională, după ce i-a ascultat discursul.

„Asta era. Liniile (n.r. – de ofsaid) le contestase deja… Las-o încolo, am ajuns să comentăm de zid… nu ai cum, linia e nu știu cum, zidul nu știu cum”, a spus Basarab Panduru, conform Orange Sport.

Echipele de start
CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Mihai Pintilii

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) / Arbitru VAR: Kovacs Istvan (Carei), Arbitru AVAR: Marinescu Vasile (Bucureşti)

După trei etape din play-off, Farul se află pe primul loc având 39 de puncte. CFR Cluj se află pe poziția a doua cu 35 de puncte, iar FCSB este ultima pe podium cu 34 de puncte.

Sursa Foto: FCSB

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce condiții trebuie respectate
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro