06 apr. 2023 | 10:28

Testul de inteligență pentru genii. Cine este extraterestrul de la nuntă?

Diverse
Testul de inteligență pentru genii. Cine este extraterestrul de la nuntă?
Testul de inteligență pentru genii. Poți să identifici extraterestrul din fotografia de la nuntă? Mulți nu reușesc.

Testul de inteligență pentru genii al zilei de joi, 6 aprilie. Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine. Crezi că poți să identifici locul în care se află extraterestrul de la nunta reprezentată în ilustrație? Trebuie să fii doar atent și vei reuși.

Testul de inteligență pentru genii

Dacă îți plac iluziile optice, puzzle-urile dificile, provocările de tipul „mută un băț de chibrit pentru a obține răspunsul corect”, ecuațiile matematice complicate și alte astfel de materiale, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri îți prezintă joi, 6 aprilie, un test de inteligență pentru genii.

În urma analizelor efectuate în mediul online, s-a constatat că doar persoanele cu IQ ridicat reușesc să deslușească imaginea. Dacă ești de părere că funcțiile tale cognitive sunt dezvoltate la nivel de performanță, dă curs propunerii de astăzi. Este o modalitate distractivă de a învăța ceva despre tine.

La astfel de teste, trebuie să analizezi problema cu atenție și să ajungi la răspunsul corect în baza abilităților tale de raționament analitic și logic. Așadar, dacă vrei să îți testezi performanțele funcțiilor tale cognitive, ești la locul potrivit. Tot ce trebuie să faci astăzi este să identifici care este extraterestrul din imagine.

Accesează primul material din galeria foto. Atenție, însă! Nu accesa a doua ilustrație, fiindcă aceasta îți va oferi răspunsul exact la problema pe care trebuie să o rezolvi tu. Crezi că reușești să identifici extraterestrul de la nuntă?

Cine este extraterestrul de la nuntă

În prima imagine din galeria foto a acestui material, poți observa un moment surprins la o nuntă organizată într-o grădină. La mijlocul ilustrației sunt mireasa și mirele, care stau în picioare. Cavalerul de onoare se află în partea stângă, iar domnișoarele de onoare în partea dreaptă a imaginii.

Ce trebuie să faci tu este să descoperi cine este extraterestrul din imaginea de la nuntă, de fapt. Trebuie să te uiți foarte atent la materialul foto, înainte de a da răspunsul. Nu te grăbi, însă nici nu trage de timp dacă nu este necesar.

Ai nevoie de ajutor? Playtech Știri îți poate explica puțin imaginea nunții. Cavalerul de onoare și domnișoarele de onoare se uită la mire și mireasă, fericiți. Mirele ține mâna partenerei sale. Cu toate acestea, ceva parcă nu este în regulă la evenimentul cu pricina. Reușești să îți dai seama despre ce este vorba?

Dacă ai reușit să identifici extraterestrul de la nuntă, poți accesa al doilea material din galeria foto. Acolo vei avea marcat răspunsul corect. Dacă te uiți cu atenție la mâna miresei, vei observa că are un al treilea braț, aspect cel puțin neobișnuit și caracteristic extratereștrilor.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a lipsit Ceaușescu la inaugurarea metroului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro