22 mart. 2023 | 13:29

Cuplu nou în showbizul românesc? Vedeta a primit un buchet imens de trandafiri

Monden
Cuplu nou în showbizul românesc? Vedeta a primit un buchet imens de trandafiri
Cuplu nou în showbizul românesc?

A apărut un cuplu nou în showbizul românesc? După ce a decis să pună punct relației cu bărbatul care îi ceruse mâna în căsătorie, fiecare pornind pe drumuri separate, în ciuda numeroaselor încercări de împăcare, superba blondă și-a surprins fanii. Fotografiile în care apare cu un buchet uriaș de trandafiri au stârnit un val de speculații.

Un nou cuplu în showbizul românesc?

Nu a trecut mult de la mometul în care frumoasa blondă s-a despărțit de iubit. Au avut o relație frumoasă, dar cu destul de multe probleme. În ciuda încercărilor de a repara ceea ce nu mergea, cei doi au decis să pună punct poveștii lor de dragoste și să pornească pe drumuri separate, chiar dacă erau logodiți.

La scurt timp după ce a anunțat public separarea de fostul partener de viață, Iasmina Halas a publicat mai multe fotografii în care apare cu un buchet uriaș de trandafiri, imaginile stârnind un val de speculații legate de o posibilă nouă relație.

Te-ar putea interesa și:  Cătălin Cazacu o critică pe Ramona Olaru: ‘Nu am făcut asta la două zile de la despărțire’

„Momentan sunt așa, sunt ca un scut, nu las pe nimeni să se apropie de mine”

Cea care a lămurit situația a fost chiar vedeta. Se pare că nu avem un nou cuplu în showbizul românesc, florile fiind trimise nu de un iubit ci de un admirator secret, spune Iasmina.

„Am primit într-adevăr un buchet de flori, doar că era de la un admirator secret. Nu am absolut pe nimeni, dar dacă o să treacă puțin timp și o să fiu bine cu siguranță nu voi mai fi așa închisă. Momentan sunt așa, sunt ca un scut, nu las pe nimeni să se apropie de mine, dar pe viitor când voi fi bine și deschisă să intru într-o relație cu siguranță voi da șansa cuiva”, ne-a spus Iasmina Halas, pentru Spynews.ro.

Blonda susține că este singură și că are nevoie de timp pentru a putea depăși complet suferința provocată de despărțire. Nu duce lipsă, însă, de pretendenți:

„Da, chiar da, îmi scriu foarte mulți bărbați, sunt care m-au căutat înainte, mă caută și acum, sunt mulți care încearcă să-mi intre în grație, doar că eu sunt așa o persoană nu neapărat arogantă, dar nu răspund. Nici măcar acasă aici nu dau ocazia persoanelor care caută băgări de seama, momentan nu, dar după ce va trece perioada asta de ”doliu”, cu siguranță voi da șansa cuiva, dar nu aceluiași tipar de bărbat”, mai spune ea.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose a arătat fanilor prima imagine cu bebeluşul. Ce a observat artista imediat: „Gata, am fost”

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro