01 mart. 2023 | 14:26

Cu ce se ocupă Ionuț Popa de la Survivor România 2022. Cum își câștigă existența GALERIE FOTO

Monden
Cu ce se ocupă Ionuț Popa de la Survivor România 2022. Cum își câștigă existența GALERIE FOTO
Cu ce se ocupă Ionuț Popa de la Survivor România 2022. Ce s-a întâmplat cu concurentul de la PRO TV, între timp.

Sigur îți amintești de el! A fost unul dintre concurenții de la PRO TV care a uimit publicul cu abilitățile sale sportive și nu numai. Știi cu ce se ocupă Ionuț Popa de la Survivor România 2022? Află în rândurile de mai jos cum își câștigă existența fostul concurent, învins chiar pe ultima sută de metri în jungla dominicană.

Cu ce se ocupă Ionuț Popa de la Survivor România 2022

Ionuț Popa este unul dintre concurenții Survivor România care s-a făcut remarcat în spațiul public datorită rezistenței sale fizice, precum și mentale, cu ajutorul cărora a reușit să ajungă chiar pe punctul de a câștiga reality-show-ul. Lucrurile au decurs altfel decât și-ar fi dorit, însă asta nu l-a doborât.

Cu toate că a fost învins, Ionuț Popa a continuat să țină capul sus, iar românii i-au apreciat tăria de caracter. Bineînțeles, un rol important în tot acest proces l-a jucat și fiul său, pentru care s-a și înscris în competiția din jungla dominicană. Iată ce s-a întâmplat între timp cu concurentul de la PRO TV!

Odată revenit în țară, în 2022, Ionuț Popa și-a continuat activitatea ca antrenor personal. În prezent, promovează o sală de fitness scumpă, Sweat Concept, după cum se poate înțelege cu ușurință din materialele pe care le publică pe conturile sale de pe platformele sociale. S-a implicat în mai multe proiecte online, realizând reclame pentru ceasuri de bărbați și cafenele.

Ionuț Popa a dezvăluit, de-a lungul timpului, că motivația sa cea mai mare este fiul lui, pe nume David, căruia vrea să îi poată oferi tot ce are nevoie. Fostul concurent este un tată grijuliu, fiind surprins de mai multe ori în București în ipostaze care au confirmat acest lucru.

Motivul pentru care a refuzat să participe la Insula Iubirii

David este rodul iubirii dintre Ionuț Popa și fosta sa parteneră, Patricia Gabriela. În prezent, cei doi nu mai formează un cuplu. Chiar și așa, antrenorul fitness ține foarte mult la educația copilului său, motiv pentru care a refuzat să participe inclusiv la emisiunea Insula Iubirii de la Antena 1.

„E adevărat, am primit propunere de la Antena 1 să fiu ispită în sezonul 7 la Insula Iubirii, dar am refuzat-o din mai multe motive. Ei m-au sunat să mă duc, dar am un băiețel și deși nu mai formez un cuplu cu mămica lui, nu aș vrea să mă vadă cu o altă femeie în pat. (…)

Deci, da, motivul principal pentru care am refuzat această propunere este pentru că nu vreau să mă vadă băiețelul meu într-un asemenea context. Este, totuși, un reality-show, iar eu am învățat multe despre reality-show-uri, din experiența de la Survivor”, a spus, în urmă cu mai mult timp, Ionuț Popa.

În ceea ce privește relația fostului concurent de la PRO TV cu mama copilului său, cei doi au rămas în relații bune, făcându-și datoria de părinți. La finalul anului trecut, Ionuț Popa a dezvăluit că se afla într-o relație romantică cu o femeie despre care nu a făcut publice detalii, legătura lor fiind atunci în fază incipientă.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
De ce se gătesc cartofii dulci direct în coajă. Secretul marilor bucătari
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Doliu în televiziune. Marele actor ne-a părăsit. Drum lin, maestre!
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
VESTE pentru PENSIONARII UITAȚI la recalculare. Când IAU BANII
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro