03 feb. 2023 | 19:26

Testul de atenție al weekendului. Găsești 3 diferențe între imagini în 20 de secunde?

Diverse
Testul de atenție al weekendului. Găsești 3 diferențe între imagini în 20 de secunde?
Testul de atenție al weekendului 3-5 februarie 2023. Reușești să identifici trei diferențe între cele două imagini?

Testul de atenție al weekendului 3-5 februarie 2023. Ești pregătit să îți testezi funcțiile cognitive? Playtech Știri îți prezintă un material cu ajutorul căruia vei putea să îți evaluezi singur performanțele. Sarcina ta este să găsești trei diferențe între două imagini. Așa cum te-am obișnuit deja, ai la dispoziție un timp limitat pentru a le identifica.

Testul de atenție al weekendului

Ești un fan al testelor cu ajutorul cărora poți să îți testezi și, totodată, să îți dezvolți funcțiile cognitive? Dacă îți plac iluziile optice, exercițiile matematice dificile, ghicitorile, testele de inteligență, testele optice și alte astfel de materiale, fără îndoială testul de atenție al weekendului 3-5 februarie 2023 va fi pe placul tău.

Sarcina ta, în cazul testului pe care ți-l vom prezenta pe larg mai jos, este să găsești 3 diferențe între două imagini. La o primă vedere, ți se vor părea identice. Există câteva detalii care le diferențiază. Așa cum te-am obișnuit deja, nu ai la dispoziție tot timpul din lume pentru a rezolva această sarcină.

Setează un cronometru la 20 de secunde, dacă vrei să îți testezi abilitățile de atenție și concentrare cu ajutorul testului din articolul în cauză. Nu-ți fura singur căciula! Dacă accepți provocarea, fii corect cu tine însuți.

Accesează, apoi, prima imagine din galeria FOTO a acestui articol. Atenție, însă! Nu da click spre următorul material din galerie. Acesta din urmă prezintă exact răspunsurile la problema pe care trebuie să o rezolvi. Dacă vrei să evaluezi singur performanțele cognitive pe care le poate atinge creierul tău, fii atent să respecți cerințele.

Găsești cele 3 diferențe în 20 de secunde?

În primul material din galeria FOTO vei observa două ilustrații atașate una de cealalte. Au fost alăturate tocmai pentru a-ți fi mai ușor să rezolvi testul de atenție. Vei remarca o fetiță care stă la un geam deschis. Deasupra ei, luându-și zborul, se află un porumbel poștaș cu un plic sigilat în cioc.

Analizează cu atenție ilustrația și încearcă să identifici trei diferențe între cele două imagini. Chiar dacă par la fel, există câteva detalii prin care fiecare dintre ele se disting. Ai grijă să nu te lași furat de peisaj. Nu uita că ai la dispoziție doar 20 de secunde pentru a le identifica.

În urma analizelor realizate în mediul online, s-a constatat că persoanele cu funcții cognitive dezvoltate reușesc să rezolve această problemă în maximum 10 secunde. Timpul se scurge rapid. Ai reușit să identifici diferențele dintre cele două imagini? Analizează cu atenție chipul fetiței, precum și porumbelul.

Cele 20 de secunde au expirat. Acum este momentul potrivit să accesezi cel de-al doilea material din galeria FOTO. Cele trei diferențe vor fi marcate cu culoare roșie. Ai reușit să le identifici corect?

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Capital.ro
Joia Mare, tradiţii şi obiceiuri. Începând cu această zi, Iadul şi Raiul sunt deschise, iar sufletele celor adormiţi circulă libere
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro