26 ian. 2023 | 15:02

Lovitura de proporții dată de Primark. Anunțul oficial despre România

News
Lovitura de proporții dată de Primark. Anunțul oficial despre România
O noua lovitura data de Primark in Romania

Vești excelente pentru clienții Primark. După ce au deschis primul magazin fizic din România, în cadrul unui centru comercial renumit din Capitală, reprezentanții retailerului irlandez dau o nouă lovitură. Ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Consumatorii sunt în extaz.

Primark a bifat un succes extraordinar în România

Retailerul irlandez Primark a dat lovitura pe piața din România, după ce, în decembrie 2022, a deschis primul magazin din România, mai exact în mall-ul Park Lake din București.

Potrivit datelor Profit.ro, retailerul irlandez ar fi depășit recordul de vânzări la nivel global, atât în Marea Britanie, cât și în Europa. Mai exact, Primark ar fi crescut profitul cu 18% față de anul trecut, încasând până la 3,15 miliarde de lire sterline.

Conform sursei citate, deschiderea primului magazin Primark în Capitală a presupus o investiție colosală, de 10 milioane de euro.

La inaugurarea primului magazin Primark din România au fost prezenți ambasadorul Irlandei la București, precum și viceprimarul general al Municipiului București, Horia Tomescu.

Sucursala deschisă în Capitală, la etajul unuia dintre cele mai frecventate centre comerciale din București, a înregistrat un succes fulminant, în doar 30 de zile.

În consecință, în cadrul acestui an financiar, oficialii retailerului din Irlanda au decis să inaugureze un alt magazin în București, în mall-ul Afi Cotroceni, în anul 2024.

Citește și De ce nu sunt niciodată reduceri la Primark, de fapt. La ce trebuie însă să fii atent ca să prinzi cele mai bune prețuri

Când se va deschide următorul magazin Primark în Afi Cotroceni

Pentru inaugurarea celor două magazine Primark din centrele comerciale ale Capitalei, ParkLake, respectiv AFI Cotroceni, Maciej Podwojski, director vânzări pentru Europa Centrală și de Est, a subliniat faptul că „resursele investite sunt semnificative”.

„Avem planuri de creștere foarte ambițioase pentru Europa Centrală și de Est, iar următoarele inaugurări din România sunt cruciale pentru extinderea noastră în regiune.

Suntem încântați de potențialul pieței românești și căutăm mereu oportunități noi de a dezvolta rețeaua Primark.

Magazinul din București este deservit de același depozit central din Republica Cehă care aprovizionează țări precum Polonia sau Germania.”, a declarat acesta pentru publicația Profit.

La nivel global, compania își propune să ajungă la 530 de magazine până în 2026. În prezent, retailerul are 411 magazine pe 14 piețe, România fiind cea de-a 15-a piață la nivel mondial.

Citește și Cine este fondatorul magazinului Primark. Apărea foarte rar în public și era o persoană foarte discretă

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alin Oprea neagă acuzațiile fostei soții: Este o invenție
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro