15 ian. 2023 | 23:52

Noile reguli de la Survivor 2023. Ce trebuie să facă acum concurenții care au fost în exil

Monden
Noile reguli de la Survivor 2023. Ce trebuie să facă acum concurenții care au fost în exil
Noi reguli pentru concurenții Survivor România 2023 care au fost în exil.

,,Survivor România” a venit cu un nou sezon spectaculos pentru fani! Telespectatorii au parte de emoții incredibile pentru preferații lor care se află departe de casă și sunt nevoiți să stea în condiții șocante. Iată că show-ul vine acum cu noi surprize chiar când toți concurenții se așteptau mai puțin! Regulile se schimbă pentru participanții care au fost deja în exil. Ce trebuie să facă Războinicii și Faimoșii?

Survivor România 2023: noi reguli pentru concurenții care au fost în exil

Noi concurenți au acceptat provocarea din noul sezon al emisiunii ,,Survivor România’‘. Războinicii și Faimoșii au reușit în primele ediții să vadă condițiile grele în care sunt nevoiți să supraviețuiască și probele dificile pe care trebuie să le treacă pentru a aduce puncte echipei din care fac parte.

Emoțiile sunt la cote înalte, iar lecțiile de la viață vin pe bandă rulantă pentru cei care nu se așteptau ca în Republica Dominicană să fie atât de greu. Iată că noi reguli le fac viața un calvar!

Cei care au ajuns în ediția recentă pe Insula Exilului sunt Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete. Aceștia au avut parte de un moment inedit, fiind primii care au făcut cunoștință cu cei mai noi concurenți. La start au intrat Kamara și Alexandra Ciomag, iar surprizele au curs mai apoi pentru toți.

Alți participanți

„Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin”, a declarat Kamara

Noua Războinică s-a prezentat și a mărturisit care este motivul pentru care a dorit să participe la ,,Survivor România 2023”.

„Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig”, a spus aceasta.

Echipele din noul sezon

Cei 12 FAIMOȘI: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.

Cei 12 RĂZBOINICI: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

Mulți din fanii emisiunii au pariat pe Gheboasă, mai cu seamă și un fost concurent al show-ului. Concret, Cătălin Zmărăndescu îi dădea șanse de câștig cântărețului care și-a cerut eliminarea din a doua ediție și care a părăsit în cele din urmă proiectul.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alin Oprea neagă acuzațiile fostei soții: Este o invenție
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro