08 ian. 2023 | 16:45

Ladislau Boloni l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo într-o singură frază. Ce a spus fostul antrenor român al portughezului

Sport
Ladislau Boloni l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo într-o singură frază. Ce a spus fostul antrenor român al portughezului
Inquam Photos / Octav Ganea

Ladislau Boloni, care i-a fost primul antrenor celebrului atacant la debutul în fotbalul profesionist, a avut nevoie de doar o singură frază pentru a-l face praf pe Cristiano Ronaldo. Ce a spus despre portughezul care se pregătește să îmbrace pentru întâia oară echipamentul celor de la Al-Nassr.

Ce spune Ladislau Boloni despre Cristiano Ronaldo

La cei 37 de ani, Cristiano Ronaldo se pregătește să înceapă un nou capitol al carierei sale pe terenul de fotbal. Portughezul a părăsit Europa și a bătut palma cu cei de la Al-Nassr, urmând să își facă debutul în campionatul din Arabia Saudită pe 22 ianuarie 2o23.

Ladislau Boloni, sub îndrumarea căruia Ronaldo a debutat ca profesionist la Lisabona acum aproape două decenii, a vorbit despre celebrul fotbalist.

Cu o singură frază, antrenorul român l-a desființat pe portughez. Boloni a spus despre Cristiano Ronaldo că „a fost” un jucător de cel mai înalt nivel, trădând faptul că ar avea unele rezerve cu privire la evoluția acestuia în Arabia Saudită.

„Este cineva foarte special. A fost la cel mai înalt nivel şi va rămâne unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie. Poate că nu CEL mai mare din toate timpurile. Dar nu ar fi corect să dăm un singur nume. Există Messi… dar să fii unul dintre cei mai buni este deja fantastic.

Ştiţi, are 37 de ani, iar cu stilul său de joc, care este diferit de cel al lui Lionel Messi, nu este uşor. În plus, a avut probleme la Manchester United”, a spus Boloni, care antrenează acum echipa franceză Metz.

„Îmi place povestea lui”

Ladislau Boloni a mărturisit însă că admiră povestea de viață a lui Ronaldo: un om simplu care prin muncă a ajuns la performanțe uriașe.

„Dar îmi place povestea lui frumoasă: un tip normal, de pe străzi, care a ajuns în vârf, la cel mai înalt nivel din lume. Chiar dacă reuşeşte aceste lucruri, în viaţa sportivă şi în afara ei, în cele din urmă toţi suntem nişte oameni simpli”, a adăugat Boloni, pentru walfoot.be.

Fostul antrenor român al lui Cristiano Ronaldo nu pare convins că atacantul va reuși să revină la cel mai înalt nivel atins în Europa, însă și-ar putea folosi experiența pentru a-i inspira și ajuta pe jucătorii mai tineri.

„Eu nu cred că va reveni la cel mai înalt nivel din Europa. Dar ceea ce a făcut până acum, experienţa şi cunoştinţele sale… toate acestea le poate transmite jucătorilor tineri”, a conchis primul său antrenor în fotbalul profesionist.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Iubitul Elenei Udrea, decizie radicală. Cum va fi afectat copilul cuplului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro